Metallimusiikki.net

portrait

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen portrait liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin portrait. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin portrait liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Helvation Festival Helsingissä.

Helvation Festival on Disentertainmentin luoma uusi 2-päiväinen metallimusiikkia tarjoava sisäfestivaali, joka pyrkii pitämään lippujen hinnan alhaisena ja tarjoamaan tasokkaan persoonallista ohjelmaa. Esiintyjiä ei haalita liikaa, jotta pystytään varmistamaan mahdollisimman täysipainoiset ja -pituiset keikat kiinnitetyiltä esiintyjiltä.

Perjantai on päivistä aggressiivisempi, lyöden pöytään pääesiintyjiksi heavypiirien tämän hetken mielenkiintoisimman ruotsalaiskaksikon Enforcerin ja Portraitin. Molemmat ovat kovassa nousukiidossa. Tässä tarjotaankin oiva tilaisuus nähdä mistä heavyn tulevaisuus on tehty. Alkulämmöt illalle lyövät kotimaisen ug-thrashin kärkinimi Malicious Death, pitkän linjan speed metal -bändi Solitaire ja yksi maamme mielenkiintoisimpia tuoreempia bändejä: Speedtrap.

Lue koko julkaisu…