Metallimusiikki.net

Stormzone: "Zero to Rage".

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.09.2011.
 • Luettu 897 kertaa
 • Bändit:

Piirros rautaseinästä, jossa pimeyteen avautuva luukku. Luukun oikeassa laidassa kalmankalpean olennon silmä. Kuvan yläosassa Stormzonen logo.Julkaistaan 21.11.2011

Pohjois-Irlannista käsin toimiva Stormzone uutisoi huhtikuussa 2010 esiin tuodulle "Death Dealer" -levylle tulevan jo nyt seuraa, kun marraskuun 21. päivä SPV/Steamhammer julkaisee täyspitkän "Zero to Rage" -albumin täällä Euroopassa. Metallibändin vokalisti John "Harv" Harbinsonin mukaan uuden albumin biisit ovat jotain sellaista, jonka ansiosta hän laulajana voi olla äärimmäisen ylpeä. Lisäksi jos hän olisi vain tavallinen hevimetallin fanittaja, hän kävisi ostamassa tämän levyn. Viisikko on urallaan julkaissut yhteensä kaksi albumia ja molemmat niistä SPV:n tuella. Musiikillisesti yhtyeen aikaisemmat levyt ovat hard rockin ja heavy metallin edustajia.

"Zero to Rage" -albumin kappaleet:

 1. Where We Belong
 2. Zero To Rage
 3. Jester’s Laughter
 4. This Is Our Victory
 5. Fear Hotel
 6. Hail The Brave
 7. Uprising
 8. Last Man Fighting
 9. Empire Of Fear
 10. Monsters
 11. Voice Inside My Head
 12. Cuchulainn’s Story

Uudella lätyllä kuullaan ensimmäistä kertaa uutta kitaristia, Steve Moorea, joka paikkasi bändistä alkuvuodesta 2011 häipyneen Chris Polinin. Metallibändin "Zero to Rage" on seuraaja vasta viime vuoden huhtikuussa julkaistulle "Death Dealer" -levylle. Se valmistui loppuvuodesta 2009, mutta kyettiin julkaisemaan vasta kuukausien pituisen viiveen jälkeen. Kiekko on seuraaja vuoden 2007 debyyttialbumille "Caught in the Act".

Stormzone on:

 • John "Harv" Harbinson (laulu)
 • Chris Polin (kitara)
 • Keith Harris (kitara)
 • Graham McNulty (basso)
 • Davy Bates (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.