Metallimusiikki.net

stormzone

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen stormzone liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin stormzone. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin stormzone liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Stormzone: "Three Kings"

  • Julkaistiin sunnuntaina 19.05.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1139 kertaa
  • Bändit:

"Three Kings" -albumin etukannessa piirros ihmisten häijyistä pääkalloista. Keskimmäisellä pääkallolla on kruunu päässään.Julkaistaan 22.7.2013

Pohjois-Irlannista kotoisin oleva heviyhtye Stormzone paljasti edellisviikolla seuraavan studioalbuminsa kantavan nimeä "Three Kings" ja sen kansitaiteen toteuttaneen yhtyeen vokalisti, John "Harv" Harbinson. Eilen lauantaina Stormzone kertoi laittaneen nimensä Metal Nationin tarjoamaan levytyssopimukseen. Se turvaa "Three Kings" -kiekon julkaisemisen 22. heinäkuuta. Edellisen albuminsa Stormzone julkaisi kolme vuotta sitten SPV Recordsin tuella. Englantilainen levy-yhtiö Metal Nation toimii bändin yhteistyökumppanina kolmen studioalbumin ja viiden vuoden ajan. Vuonna 2004 hard rockia ja heavy metallia soittamaan perustettu yhtye on urallaan kaikkeillut Saxonin, Cinderellan, White Lionin, Teslan ja muiden tukena. Bändi on nähty muun muassa Wacken Open Airissa ja Sweden Rock -festivaalissa.

Lue koko julkaisu…

Stormzone: "Zero to Rage".

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 902 kertaa
  • Bändit:

Piirros rautaseinästä, jossa pimeyteen avautuva luukku. Luukun oikeassa laidassa kalmankalpean olennon silmä. Kuvan yläosassa Stormzonen logo.Julkaistaan 21.11.2011

Pohjois-Irlannista käsin toimiva Stormzone uutisoi huhtikuussa 2010 esiin tuodulle "Death Dealer" -levylle tulevan jo nyt seuraa, kun marraskuun 21. päivä SPV/Steamhammer julkaisee täyspitkän "Zero to Rage" -albumin täällä Euroopassa. Metallibändin vokalisti John "Harv" Harbinsonin mukaan uuden albumin biisit ovat jotain sellaista, jonka ansiosta hän laulajana voi olla äärimmäisen ylpeä. Lisäksi jos hän olisi vain tavallinen hevimetallin fanittaja, hän kävisi ostamassa tämän levyn. Viisikko on urallaan julkaissut yhteensä kaksi albumia ja molemmat niistä SPV:n tuella. Musiikillisesti yhtyeen aikaisemmat levyt ovat hard rockin ja heavy metallin edustajia.

Lue koko julkaisu…