Metallimusiikki.net

Svartsyn: "Black Testament"

 • Julkaistiin tiistaina 12.03.2013.
 • Luettu 860 kertaa
 • Bändit:

Svartsynin "Black Testament" -albumin etukannessa piirros monsterista, jolla sulkasiivet ja ympärillä kaikenlaista krääsää.Julkaistaan 28.5.2013

Ruotsin Svartsyn tuo 28. toukokuuta Euroopan alueen faneille tämän seitsemännen black metal -albuminsa. Se ilmestyy nimellä "Black Testament" ja oheisella monsterikansitaiteella kruunattuna. Kiekosta tehdään 11. kesäkuuta Pohjois-Amerikan markkinoille CD- ja LP-versio, jonka vinyylivaihtoehdosta 100 ensimmäistä kopiota on painettu valkoiselle vinyylikiekolle. Vuonna 1991 toimintansa aloittanut Svartsyn äänitti tämänkertaisen metallilevynsä Ruotsissa Mortsella Studion tiloissa. "Black Testament" on yhtyeen keulahahmon, vokalistina, kitaristina ja basistina toimivan Orniaksen mukaan sekoitus vuoden 2003 "Destruction of Man" -lättyä ja vuoden 2007 albumia "Timeless Reign".

Agonia Recordsin kautta julkaistava "Black Testament" sisältää seitsemän uutta biisiä. Edellisen kerran Svartsyniltä ilmestyi musiikkia toukokuussa 2012 kahden biisin ja niistä noin 11 minuutin edestä metallia sisältävän "Genesis of Deaths Illuminating Mysteries" -EP:n muodossa.

Tätä yhtyettä ei tule sekoittaa norjalaiseen hardcorea ja punkkia takoneeseen yhtyeeseen, joka toimi vuosivälillä 2007–2012. Svartsyn on ruotsia ja se tarkoittaa pessimismiä.

"Black Testament" -albumin kappaleet:

 1. Revelation In The Waters
 2. Venom Of The Underworld
 3. Demoness With Seven Names
 4. Carving A Temple
 5. Eyes Of The Earth
 6. Rising Beast
 7. Black Testament

Svartsyn on:

 • Ornias (laulu, kitarat ja basso)
 • Draugen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.