Metallimusiikki.net

svartsyn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen svartsyn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin svartsyn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin svartsyn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Svartsyn: "Black Testament"

  • Julkaistiin tiistaina 12.03.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 864 kertaa
  • Bändit:

Svartsynin "Black Testament" -albumin etukannessa piirros monsterista, jolla sulkasiivet ja ympärillä kaikenlaista krääsää.Julkaistaan 28.5.2013

Ruotsin Svartsyn (www.svartsyn.com) tuo 28. toukokuuta Euroopan alueen faneille tämän seitsemännen black metal -albuminsa. Se ilmestyy nimellä "Black Testament" ja oheisella monsterikansitaiteella kruunattuna. Kiekosta tehdään 11. kesäkuuta Pohjois-Amerikan markkinoille CD- ja LP-versio, jonka vinyylivaihtoehdosta 100 ensimmäistä kopiota on painettu valkoiselle vinyylikiekolle. Vuonna 1991 toimintansa aloittanut Svartsyn äänitti tämänkertaisen metallilevynsä Ruotsissa Mortsella Studion tiloissa. "Black Testament" on yhtyeen keulahahmon, vokalistina, kitaristina ja basistina toimivan Orniaksen mukaan sekoitus vuoden 2003 "Destruction of Man" -lättyä ja vuoden 2007 albumia "Timeless Reign".

Lue koko julkaisu…