Metallimusiikki.net

Symphorce: "Become Death" -albumin traileri.

 • Julkaistiin keskiviikkona 03.01.2007.
 • Luettu 712 kertaa
 • Bändit:

Symphorce-bändin promokuva, jossa miehet pukeutuneet verryttelyasuihin. Seisovat sinistä kangasta vasten.Power metal -bändi Symphorce on saanut valmiiksi uuden albuminsa trailerin. “Become Death“ -nimeä kantava julkaisu lasketaan levykauppoihin helmikuun lopussa. Kiekko julkaistaan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä helmikuun 23. päivä ja muualla Euroopassa 26.02. Levy julkaistaan Metal Bladen kautta.

Bändi on kotoisin Saksasta ja se on perustettu vuonna 1998. Nimi “Symphorce” on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista “symphony” (suom. “sinfonia”) ja “force” (suom. “voima”).

“Become Death” -albumi äänitettiin Saksassa House Of Music Studioilla, joka sijaitsee lähellä Stuttgartia. Tuottajana toimi Dennis Ward. Masteroinnista taas vastasi Achim Köhler, jolla on kokemusta musisoinnista sellaisessa bändissä kuin Brainstorm. “Become Death” -kiekosta julkaistaa rajoitettu erikoispainos, joka sisältää 45-minuuttisen bonus-DVD:n. DVD:llä nähtävä materiaali on kuvattu Symphorce-bändin live-esiintymisestä Hollannissa.

Bändin laulaja Andy B. Franck, joka soittaa myös Brainstorm-bändin riveissä, kertoo tulevan albumin olevan kaikkein raskain ja tiivistunnelmaisin Symphorcen albumi. Jokaisessa biisissä on enemmän voimaa ja tunnetta kuin bändi osasi odottaakaan. Yhtyeen uuden rumpalin, Steffen Theurer -nimisen miehen, työskentely levyllä on Franckin mukaan erinomaista.

“Become Death” -albumin kappaleet:

 1. Ancient Prophecies
 2. In The Hopes Of A Dream
 3. Towards The Light
 4. Inside The Cast
 5. Darkness Fills The Sky
 6. Condemned
 7. Death Has Come
 8. No Final Words To Say
 9. Lies
 10. Lost But Found

Symphorce on:

 • Andy B. Franck (laulu)
 • Cedric Dupont (kitarat)
 • Markus Pohl (kitarat)
 • Dennis Wohlbold (basso)
 • Steffen Theurer (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.