Metallimusiikki.net

symphorce

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen symphorce liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin symphorce. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin symphorce liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Symphorce hajosi.

 • Julkaistiin tiistaina 11.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 673 kertaa
 • Bändit:

Vuonna 1998 toimintansa aloittanut saksalaisyhtye Symphorce uutisoi eilen maanantaina laulajansa Andy Franckin suulla, ettei tätä bändiä enää ole. Seitsemän levyä 12 vuoden aikana julkaissut metalliryhmä kiittää fanejaan osoittamastaan tuesta. Bändin jäsenet ovat keskustelleet tästä päätöksestä pitkään. Julkaisemassaan tiedotteessa Symphorcen hajoamisen syyksi listataan aikataulullisia kiireitä bändin jäsenten "pääbändeissä". Ongelmia on myös inspiraation puuttumisen vuoksi. Sen takia yhtye ei halunnut enää lähteä levyttämään eikä tekemään uusia keikkoja, sillä samaa omistautuneisuutta ja intohimoa, kuin aikaisemmin, ei enää ole. Viimeisimmän ja viimeiseksi jääneen "Unrestricted"-albumin myötä Symphorcen jäsenet tajusivat sanoneen sanottavansa.

Lue koko julkaisu…

Symphorcen albumi valmis julkaistavaksi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 603 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva mustahiuksisista miehistä, jotka seisovat harmaata taustaa vasten rivissä. Kuvassa viisi jäsentä. Heidän päidensä päällä hohtavin kirjaimin lukee Symphorce.Yhtyeessä viisi jäsentä

Saksalainen progressiivista voimametallia tekevä Symphorce tiedotti eilen uuden albumin äänityshommien ja miksaus- sekä masteroimisvaiheen viedyn päätökseen. Lopputulos kuulostaa bändin mukaan mahtavalta, kuten sopii odottaa. Lähitulevaisuudessa Symphorce paljastaa albumin nimen, kansitaiteen, kappalelistan ja julkaisuajankohdan. Teoksen äänitysvaihe käynnistyi kesäkuun alussa. Ennen äänittämistä yhtye oli vienyt päätökseen stressaavaksi luonnehtimansa esituotantovaiheen. Yhtye solmi maaliskuussa levytyssopimuksen AFM Recordsin kanssa. Sopimuksen turvin yhtye povasi voivansa julkaista elokuussa 2010 uuden albuminsa. Uusi kiekko on Symphorcen seitsemäs ja seuraaja keväällä 2007 ilmestyneelle "Become Death" -teokselle, jolla kuultiin ensimmäistä kertaa uutta rumpalia. Symphorcen rumpali vaihtui syyskuussa 2006.

Lue koko julkaisu…

Symphorce: "Become Death" -albumin traileri.

 • Julkaistiin keskiviikkona 03.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 711 kertaa
 • Bändit:

Symphorce-bändin promokuva, jossa miehet pukeutuneet verryttelyasuihin. Seisovat sinistä kangasta vasten.Power metal -bändi Symphorce (www.symphorce.net) on saanut valmiiksi uuden albuminsa trailerin. "Become Death" -nimeä kantava julkaisu lasketaan levykauppoihin helmikuun lopussa. Kiekko julkaistaan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä helmikuun 23. päivä ja muualla Euroopassa 26.02. Levy julkaistaan Metal Bladen kautta.

Bändi on kotoisin Saksasta ja se on perustettu vuonna 1998. Nimi "Symphorce" on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista "symphony" (suom. "sinfonia") ja "force" (suom. "voima").

Lue koko julkaisu…

Symphorce: "Become Death".

 • Julkaistiin maanantaina 20.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 690 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen power metal -bändi Symphorce (www.symphorce.net), jonka kokoonpanoon kuuluun Brainstorm-yhtyeen keulamies Andy B. Frankc, valmistautuu reissaamaan House of Music -studioille äänittämään tulevaa albumiaan — albumi "Become Death" on tarkoitus äänittää tuottaja Dennis Wardin avustuksella ja sen julkaisua voidaan odottaa ensi vuoden helmi-maaliskuun aikana. Levy julkaistaan Metal Blade Recordsin kautta. Bändin mukaan tuleva albumi on intensiivisin ja raskain albumi kautta aikojen. Albumin kansitaiteesta vastaa Thomas Ewerhard.

Lue koko julkaisu…