Metallimusiikki.net

Taake tulee SteelFest Open Airiin.

  • Julkaistiin torstaina 12.01.2012.
  • Luettu 1207 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen valokuva miehestä katsomassa ylöspäin keskellä mustuutta.Kuvassa Taake

Suomessa harvoin nähty True Norwegian Black Metallin kärkinimi Taake esiintyy toukokuussa SteelFest Open Air 2012 -festivaaleilla Hyvinkäällä. Norjalaisen Ørjan "Hoest" Stedjebergin 1993 perustama yhtye on debyyttialbuminsa "Nattestid Ser Porten Vid" julkaisusta vuonna 1999 lähtien ollut yksi tärkeimmistä underground-toimijoista Norjan black metal -piireissä. Taaken musiikillinen tyyli on pysynyt 90-luvun black metallille hyvin uskollisena. Yhtye on nyt myös ajankohtainen ylistävän vastaanoton saaneen viidennen pitkäsoittonsa "Noregs Vaapen" julkaisun myötä. Taake esiintyy kevään–kesän aikana Suomessa vain SteelFest Open Air -festivaaleilla.

SteelFest Open Air 2012 (18.–19. toukokuuta, Hyvinkää):

SteelFest Open Air 2012 aloittaa festarikesän synkimmällä mahdollisella kattauksella, kun Hyvinkään Villatehtaan alueella 18.–19. toukokuuta järjestetään death-, black- ja thrash metallipeijaiset. Festivaaleilla nähdään esiintyjiä kahdella lavalla. Tähän mennessä on varmistettu: Taake, Entombed, The Crown, Impaled Nazarene, Sotajumala, A.R.G., Enochian Crescent, Deathchain, Cavus, Sacrilegious Impalement, Corpsessed, Forced Kill, Saattue, Hellboozer Union, Sawhill Sacrifice, XIII ja Ominous. Lipunmyynti SteelFesteille alkoi 12.12.2011 Tiketissä ja Lippupalvelussa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.steelfest.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.