Metallimusiikki.net

The Cold Existencen kitaristi ja rumpali erosivat.

Ruotsinmaan kasvatteihin kuuluva The Cold Existence uutisoi bändin kitaristi Thomas Backelinin ja pellinpaukuttaja Joakim Antonssonin halunneen äskettäin erota yhtyeestä voidakseen jatkossa soittaa muissa bändiprojekteissaan. Backelin soittaa myös Lord Belialin, Demarconin, Satanizedin ja Snakestaten joukoissa. Rumpali Antonsson on soitellut aikaisemmin Altar of Sacrificessa, joka on toistaiseksi tiedetysti taukotilassa. The Cold Existence etsii nyt korvaavia muusikoita, jotka ovat tutustuneet juuri death metallin soittamiseen. Bändi painottaa, ettei sen tulevaisuus tai toimet ole millään tavalla vaakalaudalla kahdenkaan jäsenen eroamisen johdosta. The Cold Existence jatkaa toimintaansa ongelmitta.

Yhtye julkaisi maaliskuussa uuden studioalbumin sellaisesta levystä kuin “Sombre Gates“. Albumi julkaistiin Kolony Recordsin avulla ja se on seuraaja vuoden 2006 keväällä ilmestyneelle esikoisalbumille “The Essence”.

Ruotsin lounaisosissa päämajaansa pitävän The Cold Existencen tuotantoa voi käydä kuuntelemassa yhtyeen virallisten MySpace-sivuilla.

“Sombre Gates” -albumin kappaleet:

 1. Oracle
 2. Heretic
 3. Corruption
 4. Purgatory
 5. Ruins of Despair
 6. Apocalypse
 7. Spawn of Evil
 8. Crawling
 9. The Hellfire
 10. Madness
 11. Utopia
 12. Seeds of Aggression
 13. Forsaken
 14. Wrath of Sekhmet

Bändi aikoo esiintyä lauantaina 22. elokuuta Romaniassa Rock City Open Airin ulkoilmalavalla. Festivaaliin on kiinnitetty esiintyjiksi myös Agathodaimon, Amon Amarth, Einherjer, Easter Front ja muita saman alan toimijoita. Romanian suurin metallimusiikille omistettu tapahtuma on nelipäiväinen festivaali lähellä Fetestin kaupunkia. Paikalle on haalittu konsertoimaan lähes 200 bändiä.

The Cold Existence on:

 • Jan Sallander (kitara ja laulu)
 • Robert Persson (kitarat)
 • Peter Laustsen (basso)
 • Thomas Backelin (kitarat)
 • Joakim Antonsson (rummut)

The Cold Existencen ryhtyi soittamaan musiikkia kesällä 1998, tosin tuohon aikaan yhtyeen nimi oli vielä Cold. Joulukuussa 1999 yhtye ryhtyi kutsumaan itseään nykyisellä nimellään.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.