Metallimusiikki.net

the cold existence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the cold existence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the cold existence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the cold existence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Cold Existence hajosi.

 • Julkaistiin tiistaina 16.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 732 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen melodeath-yhtye The Cold Existence tiedottaa tulleensa tiensä päähän. Yhtye on nyt jäähyllä ennalta määräämättömän ajan, sillä yhtyeen jäsenet kokevat paiskineensa töitä vuosikausien ajan turhankin paljon ja bändi tuntuu siitä huolimatta tarpovansa paikoillaan. Yhtyeen jäsenille on kehkeytynyt muita projekteja ja yhtyeitä, joihin he kaatavat energiaa. The Cold Existence veikkaa saattavansa jatkaa toimintaansa siinä vaiheessa mikäli sopiva levy-yhtiö osoittaa TCE:tä kohtaan kiinnostusta ja tukea. Pari viikkoa ennen lopettamispäätöksen tekemistä The Cold Existencen rumpali Joakim Antonsson päätti erota ryhmästä voidakseen keskittyä Nox Aureassa soittamiseen.

Lue koko julkaisu…

The Cold Existencen rumpali erosi.

 • Julkaistiin maanantaina 01.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 776 kertaa
 • Bändit:

Melodista death metallia luova The Cold Existence ilmoitti helmikuun lopussa rumpalinsa vaihtuneen. Joakim Antonsson vaihtoi leiriä halutessaan tämän bändin sijaan keskittyä jatkossa omaan Nox Aurea -yhtyeeseensä. The Cold Existencen joukot toivottavat muusikolle tervemenoa ja ilmoittavat studiorumpalina toimivan PTR Derenius. Derenius vaikuttaa vakituisesti ruotsalaisen Maleficion riveissä, mutta on suostunut osallistumaan tämän bändin albumilla soittamiseen. The Cold Existencen basisti Peter Laustsen on tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä PTR:n kanssa. Bändi haluaa julkaista nyt työstettävänä olevan täyspitkän studioäänitteen myöhemmin kuluvana vuonna. Albumin kappaleita kirjoitetaan juuri nyt. Levyn julkaissee Pulverised Records ellei yllättäviä vastoinkäymisiä ilmene sillä suunnalla. Yhtyeen edellinen takapakki koettiin tammikuussa, kun Chain Reactionin ja Trinon kanssa kaavailtu kiertue jouduttiin perumaan keikka-asioiden hoitamisen saralla ilmenneiden ongelmien johdosta.

Lue koko julkaisu…

The Cold Existencen kitaristi ja rumpali erosivat.

 • Julkaistiin keskiviikkona 10.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 814 kertaa
 • Bändit:

Ruotsinmaan kasvatteihin kuuluva The Cold Existence uutisoi bändin kitaristi Thomas Backelinin ja pellinpaukuttaja Joakim Antonssonin halunneen äskettäin erota yhtyeestä voidakseen jatkossa soittaa muissa bändiprojekteissaan. Backelin soittaa myös Lord Belialin, Demarconin, Satanizedin ja Snakestaten joukoissa. Rumpali Antonsson on soitellut aikaisemmin Altar of Sacrificessa, joka on toistaiseksi tiedetysti taukotilassa. The Cold Existence etsii nyt korvaavia muusikoita, jotka ovat tutustuneet juuri death metallin soittamiseen. Bändi painottaa, ettei sen tulevaisuus tai toimet ole millään tavalla vaakalaudalla kahdenkaan jäsenen eroamisen johdosta. The Cold Existence jatkaa toimintaansa ongelmitta.

Yhtye julkaisi maaliskuussa uuden studioalbumin sellaisesta levystä kuin "Sombre Gates". Albumi julkaistiin Kolony Recordsin avulla ja se on seuraaja vuoden 2006 keväällä ilmestyneelle esikoisalbumille "The Essence".

Lue koko julkaisu…

The Cold Existence: "Sombre Gates".

 • Julkaistiin lauantaina 17.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 813 kertaa
 • Bändit:

The Cold Existencen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Kuvassa harmaa rinkula taustalla ja sen päällä yhtyeen logo valkoisella mustin ääriviivoin kirjoitettuna.Kuvassa bändin logo

Ruotsalainen The Cold Existence (www.thecoldexistence.com), joka aikooo soittaa melodista death metalliaan tänään illalla Seinäjoen Bar 15:n tiloissa, julkaisee levymerkki Colony Recordsin avustuksella uusimman studioalbuminsa maaliskuussa. Yhtye on nimennyt levynsä "Sombre Gates". Se julkaistaan Euroopassa 13.3., mutta Irlannissa ja Iso-Britanniassa vasta 16. maaliskuuta. Yhdysvalloissa levy julkaistaan päivää myöhemmin. Bändin mukaan uusi albumi edustaa sellaista mustanpuhuvaa metallimusiikkia, joka muistuttaa Dissectionin tarjoamaa musiikkia, mutta myös ajoittain samankaltaisuuksia Behemothiin, Nileen, Hypocrisyyn ja legendaariseen At The Gatesiin on aistittavissa.

The Cold Existence solmi levytyssopimuksen Kolony Recordsin kanssa lokakuussa 2008. Sopimuksen ensimmäinen hedelmä on "Somber Gates".

Lue koko julkaisu…