Metallimusiikki.net

The Wretched End: "Inroads".

Musta pohjaväri ja sen päällä synkkä valokuva kinttupolusta, jonka yläpuolella lukee The Wretched End.Julkaistaan 23.4.2012

Norjalainen kolmen muusikon The Wretched End paljasti viime perjantaina tulevan "Inroads"-albuminsa kansitaiteen ja muita siihen kuuluvia yksityiskohtia, kuten että levy julkaistaan täällä Euroopassa 23. huhtikuuta Nocturnal Art Productionsin ja Candlelight Recordsin yhteispelinä. Oikealla puolen näkyvä kansitaide on Trine + Kim Design Studion toteuttama. Alkuvuodesta The Wretched End ilmoitti editoivansa uransa ensimmäistä musiikkivideota, kappaletta "Death by Nature". Biisi sisältyy yhtyeen tulevalle, järjestyksessä toiselle, albumille. Albumi nauhoitettiin Norjan Oslossa sijaitsevassa Strand Studiossa niin, että Emperorista parhaiten tuttu Samoth hoiti pääosan kitaroinnista, rumpuraidat purkitti Nils Fjellström, Dark Funeralin jäsen, sekä muut osuudet Mindgrinder-yhtyeessäkin vaikuttava Cosmo.

The Wretched End luonnehtii edustamaansa musiikkityyliä deathrashiksi, joka siis sisältää aineksia sekä kuolonmetallista että thrash metallista. Monet uudenkin pitkäsoiton biiseistä ovat groovaavia ja melodisia ja niihin on haettu vaikutteita niin vanhan tyylin kuin moderninkin death/thrash metallin edustajista.

"Inroads"-albumin kappaleet:

 1. Tyrant Of The Mountain
 2. Deathtopian Society
 3. Death By Nature
 4. Cold Iron Soul
 5. The Haunting Ground
 6. Fear Propaganda
 7. Blackthorn Winter
 8. Hunger
 9. Throne Renowned Of Old

Vuonna 2008 toimintansa aloittanut The Wretched End levytti debyyttialbuminsa vuoden 2009 syyskuussa. Kiekko, nimeltään "Ominous", nauhoitettiin samassa paikassa kuin uusikin albumi.

The Wretched End on:

 • Samoth (kitarat)
 • Cosmo (kitarat, basso ja laulu)
 • Nils Fjellström (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.