Metallimusiikki.net

the wretched end

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the wretched end liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the wretched end. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the wretched end liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Wretched End: "Inroads".

  • Julkaistiin maanantaina 13.02.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1016 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä synkkä valokuva kinttupolusta, jonka yläpuolella lukee The Wretched End.Julkaistaan 23.4.2012

Norjalainen kolmen muusikon The Wretched End paljasti viime perjantaina tulevan "Inroads"-albuminsa kansitaiteen ja muita siihen kuuluvia yksityiskohtia, kuten että levy julkaistaan täällä Euroopassa 23. huhtikuuta Nocturnal Art Productionsin ja Candlelight Recordsin yhteispelinä. Oikealla puolen näkyvä kansitaide on Trine + Kim Design Studion toteuttama. Alkuvuodesta The Wretched End ilmoitti editoivansa uransa ensimmäistä musiikkivideota, kappaletta "Death by Nature". Biisi sisältyy yhtyeen tulevalle, järjestyksessä toiselle, albumille. Albumi nauhoitettiin Norjan Oslossa sijaitsevassa Strand Studiossa niin, että Emperorista parhaiten tuttu Samoth hoiti pääosan kitaroinnista, rumpuraidat purkitti Nils Fjellström, Dark Funeralin jäsen, sekä muut osuudet Mindgrinder-yhtyeessäkin vaikuttava Cosmo.

Lue koko julkaisu…

The Wretched End nauhoittaa debyyttialbumia.

The Wretched Endin kolmen hengen kokoonpano seisoo valaistun betonibunkkerin tai -tunnelin sisällä rivissä. Vasemmanpuoleisella miehellä maastokuvioitu takki ja pitkät vaaleat hiukset. Keskimmäisellä pitkät tummanruskeat rastat ja oikeanpuoleisella tummanYhtyeessä kolme jäsentä

Norjalainen kitaristi Samoth ilmoitti eilen keskiviikkona laukaisseensa uuden bändinsä The Wretched Endin koneiston täyteen vauhtiin. Vuonna 2008 perustettu metallibändi on Samothin, eli entisen Emperorin ja myös Zyklonista tutun soittajan, alkuun pantu bändiviritelmä. Sen riveissä seisoo myös Mindgrinderin Cosmo. Nämä kaksi muusikkoa ovat entuudestaan tuttuja toisilleen, sillä he soittelivat deathpunkia Scum-nimisessä yhtyeessä. Cosmo on lisäksi ollut Zyklonin keikkabasistina kymmenisen vuotta sitten. Samothin mukaan hän ja Cosmo ovat vuosien ajan pitäneet palaveria oman extreme metallia soittavan yhtyeen perustamisesta. Viime vuonna suunnitelmat kehittyivät siihen malliin, että keväällä kappaleet debyyttialbumia varten kirjoitettiin valmiiksi. Levylle tehtiin jo esituotantovaihekin hyvissä ajoin. The Wretched Endin esikoisalbumi sisätlää ainakin 11 biisiä.

Lue koko julkaisu…