Metallimusiikki.net

Kuvassa Thence. Kuvan otti Maria K.Kuvassa Thence. Kuvan otti Maria K.

Thence julkaisee debyyttialbumin.

  • Julkaistiin lauantaina 02.10.2010.
  • Luettu 1324 kertaa
  • Bändit:

Shade Empire -yhtyeestä paremmin tunnetut Juha Sirkkiä ja Erno Räsänen julkaisevat uuden albumin. Thence-nimen alla tehtyä albumia voisi kuvailla yhdistelmäksi rockia, metallia, progea ja myös ripaukseksi jazzia sekä bluesia. Paremmin suuntaviivoja tarjoilevat ehkä yhtyeet kuten Katatonia, Anathema, Porcupine Tree ja Pink Floyd.

Thence on perustettu jo vuonna 2003, mutta vasta nyt aika oli otollinen täyspitkälle julkaisulle. “These Stones Cry From The Earth” on yhtyeen debyyttialbumi ja kyseessä on lähes tunnin mittainen eepos sisältäen ainoastaan yhden kappaleen.

Albumi on nauhoitettu ja sävelletty vuoden 2009 aikana. Rumpunauhoituksista vastasi Sami Niittykoski (Shade Empire, Silentium, Morian). Äänimaailman miksasi Aksu Hanttu (Entwine, Poisonblack, Korpiklaani) ja masteroinnista huolehti Noisework Productionsin Hannu Honkonen.

Koska ja kuka albumin julkaisee, on vielä auki, mutta alustava julkaisuaikataulu ajoittunee kuluvan vuoden loppuun tai ensi vuoden alkuun. Thencen kotisivuilla osoitteessa www.thence-ambience.com on kuitenkin jo nähtävillä ja kuultavilla teaseria albumista.

Thence on:

  • Juha Sirkkiä (laulu, kitarat, basso ja kosketinsoittimet)
  • Erno Räsänen (rummut ja perkussiot)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.