Metallimusiikki.net

thence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Thence: "These Stones Cry from Earth".

  • Julkaistiin maanantaina 14.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 971 kertaa
  • Bändit:

Valokuva hiekasta, jonka päällä kaksi yksinäistä tuolia istuu meren rannalla. Kuvan yläosassa mustaa vasten lukee valkoisella Thencen nimi ja alaosassa pienellä präntillä albumin "These Stones Cry from Earth" nimi kaunokirjoituksella.Julkaistaan 16.3.2011

Suomalainen kahden muusikon voimin toimiva Thence (www.thence-ambience.com) uutisoi tuovansa 16. maaliskuuta kauppoihin ensimmäisen studioalbuminsa. Debyyttialbumi ilmestyy BlackBay Productionsin tuella ja se on laitettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään. Shade Empiren joukoista tutulla Juha Sirkkiällä ja Erno Räsäsellä miehitetty Thence perustettiin jo vuonna 2003, mutta bändi ei ole ennen tätä "These Stones Cry from the Earth" -levyä julkaissut kiekon kiekkoa. Vajaan tunnin edestä musiikkia sisältävä "These Stones Cry from the Earth" muodostuu vain yhdestä biisistä.

Lue koko julkaisu…

Thence julkaisee debyyttialbumin.

  • Julkaistiin lauantaina 02.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1302 kertaa
  • Bändit:

Shade Empire -yhtyeestä paremmin tunnetut Juha Sirkkiä ja Erno Räsänen julkaisevat uuden albumin. Thence-nimen alla tehtyä albumia voisi kuvailla yhdistelmäksi rockia, metallia, progea ja myös ripaukseksi jazzia sekä bluesia. Paremmin suuntaviivoja tarjoilevat ehkä yhtyeet kuten Katatonia, Anathema, Porcupine Tree ja Pink Floyd.

Thence on perustettu jo vuonna 2003, mutta vasta nyt aika oli otollinen täyspitkälle julkaisulle. "These Stones Cry From The Earth" on yhtyeen debyyttialbumi ja kyseessä on lähes tunnin mittainen eepos sisältäen ainoastaan yhden kappaleen.

Lue koko julkaisu…