Metallimusiikki.net

Tristanialta biisinäytteitä "Darkest White" -albumilta

 • Julkaistiin tiistaina 02.07.2013.
 • Luettu 1231 kertaa
 • Bändit:

"Darkest White" -albumin kannessa piirros ihmislaumasta katsomassa maalausta. Kuvan alaosassa Tristania-logo.Julkaistiin 31.5.2013

Norjalais–italialainen Tristania julkaisi toukokuun viimeisenä päivänä uuden goottimetallia sisältävän "Darkest White" -albumin. Se on saanut useissa levyarvosteluissa erittäin hyviä arvosanoja. Nyt yhtye julkaisi seitsemänneltä studiolevyltään biisinäytteitä sen jokaisesta kappaleesta. Lähes kuuden minuutin pituinen YouTube-video löytyy tämän uutisen keskivaiheilta. Bändi kertoi aikaisemmin uuden albuminsa seikkailevan huomattavasti synkempien maisemien suuntaan niin musiikillisesti kuin sanoituksiensakin osalta, kuin edellisellä albumillaan. Tristania mieltää albumin musiikillisen tunnehaarukan olevan laajempi kuin aikaisemmin: siihen kuuluu brutaalia, alkukantaista aggressiivisuutta ja toisena ääripäänä herkkiä, hienostuneita hetkiä.

Albumi ilmestyi 31.5. Napalm Recordsin kautta. Sen kansitaiteen piirsi Eliran Kantor. Bändi halusi kansitaiteeksi synkän, häiritsevän kuvituksen. Kun Kantorille oli esitelty uuden albumin musiikki ja biisien sanoitukset, hän päätyi tähän lopputulokseen. Kitaristi Anders Høyvik Hidlen mukaan Kantorin maalaus sai heidät sanattomiksi, sillä taiteilija oli selvästi ymmärtänyt minkälainen visio heillä albumista oli.

Bändin bassokitaristi Ole Vistnes pitää vuoden 2010 "Rubicon"-kiekkoa uudenlaisten musiikkityylien suuntaan tapahtuneena oven aukaisuna. "Darkest White" -albumin myötä he todella lähtivät tutkailemaan mahdollisuuksia luoda uusia haastavia ja emotionaalisia kappaleita.

"Darkest White" -albumin kappaleet:

 1. Number
 2. Darkest White
 3. Himmelfal
 4. Requiem
 5. Diagnosis
 6. Scarling
 7. Night on Earth
 8. Cathedral (erikoisversion bonuskappale)
 9. Lavender
 10. Cypher
 11. Arteries

Tristania on:

 • Mariangela Demurtas (laulu)
 • Kjetil Nordhus (laulu)
 • Anders Høyvik Hidle (kitara ja laulu)
 • Ole Vistnes (basso ja taustalaulu)
 • Gyri Losnegaard (kitara)
 • Einar Moen (kosketinsoittimet)
 • Tarald Lie (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.