Metallimusiikki.net

Turmion Kätilöt julkaisivat tulevan albumin nimen ja musiikkivideon.

Vaaleansininen tausta ja sen päällä valokuva miehestä, joka istuu merimiespuvussa vasemmassa laidassa. Miehen takana etäisesti naista muistuttava hahmo kaapuihin käärittynä. Kuvan yläosassa lukee punaisella värillä Turmion Kätilöt.Kansikuva: Tuomas Rytkönen

Turmion Kätilöiden helmikuussa 2011 julkaistava albumi kantaa nimeä “Perstechnique”. Samaiselta albumilta on julkaistu digitaalinen single “Ihmisixsixsix”, josta julkaistaan musiikkivideo 10.11.2010. Videon ennakkonäytös pidetään 6.11.2010 Kuopiossa Henry’s Pubissa, jossa video esitetään kello 22:00. Videon ohjasi ja leikkasi Toni Hiltunen. Kuvauksesta vastaavat Sami Kokkonen, Kalle-Pekka Salmela, Ville Väisänen ja Toni Hiltunen. Kyseinen henkilökunta on tullut tutuksi mm. Antiteatteri-filmiryhmän myötä. Lisätietoja tästä underground-tason ryhmästä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.antiteatteri.net.

‘Perstechnique‘ voi kuulostaa varsin huvittavalta nimeltä albumille, mutta sisältöä tarkemmin tutkittaessa saattaa ilme muuttua. Miltä se tuntuu, sylissä kirveellä hakattu irtopää? Joku viisas sanoi aikoinaan että ihminen on vain oman persereikänsä reunat., toteaa MC Raaka Pee uudesta albumista.

Bändi ei ole vielä listannut tulevan “Perstechnique”-albuminsa kappalelistaa. Toistaiseksi on tiedossa vain, että sen soittolistalla kuullaan “Ihmisixsixsix”-niminen biisi. Ohessa näkyvä kansitaide singlelevylle on Turmion Kätilöiden toisen laulajan, siis Spellgothin, toteuttama. Metallibändin valama “Perstechnique”-teos on seuraaja kesäkuussa 2008 esiin tulleelle, järjestyksessä kolmannelle studiolevylle. Teos on Raha Recordsin voimin julkaistu industrial metal -annos. “U.S.C.H!” sisältää musiikkia hieman yli 30 minuutin ajan. Suurinpiirtein saman pituinen on sitä edeltänyt, vuonna 2006 julkaistu “Pirun Nyrkki”. Keväällä 2011 kauppoihin saapuva uutukainen on ensimmäinen Turmion Kätilöiden albumi, jonka Osasto-A Records julkaisee.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu)
  • RunQ (kosketinsoitin)
  • Bobby Undertaker (kitara)
  • Master Bates (basso)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.