Metallimusiikki.net

Turmion Kätilöt Live Spinning

Turmion Kätilöt, Liikuntakeskus Fressi, sekä Viiking Musiikki järjestävät yhteistyössä tapahtuman josta ei jää pohkeet kylmiksi. Live Spinning -tapahtumassa yhdistetään spinning-tunti ja Kätilöiden live-keikka. Äänentoistosta ja valoista vastaa Viiking Musiikki. Tapahtumaan on varattu 65 kuntopyörää. Lippuja on myynnissä rajoitetusti hintaan 20€. Omasi voit käydä lunastamassa Kuopion keskustan Fressiltä.

Keikalla kuullaan myös Turmion Kätilöiden uutta materiaalia "Technodiktator"-albumilta. Virallisina tsemppipolkijoina toimivat mäkihyppääjät Janne Happonen ja Ville Kantee. Turmion Kätilöt Live Spinning -tapahtuma järjestetään Kuopion Fressissä lauantaina 28. syyskuuta kello 18.

Tunnin vetää spinning-ohjaaja Tuomo Leskinen. Olen soittanut Kätilöitä omilla hardrock spin -tunneillani, ja Kätilöiden musiikki on toiminut erittäin hyvin, Leskinen kehuu. Tapahtuma on spesiaali, sillä ainakaan Leskisen tietoon ei ole kantautunut, että missään olisi järjestetty vastaavaa tapahtumaa: Tiedän, että ulkomailla on ollut erikseen esimerkiksi dj soittamassa spinning-tunnilla, mutta tällaista ei ole ollut.

Turmion Kätilöiden seuraava studioalbumi ilmestyy 27. syyskuuta. Se on laitettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään. Albumin ilmestymisen myötä industrial metal -tiimi lähtee Suomen-kiertueelle, joka starttaa heti albumin julkaisupäivänä Helsingin Virgin Oil Co.:sta ja joka yltää joulukuulle.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu)
  • Master Bates (basso)
  • B. Undertaker (kitara)
  • RunQ (syntetisaattori)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.