Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Turmion Kätilöt Live Spinning

Turmion Kätilöt, Liikuntakeskus Fressi, sekä Viiking Musiikki järjestävät yhteistyössä tapahtuman josta ei jää pohkeet kylmiksi. Live Spinning -tapahtumassa yhdistetään spinning-tunti ja Kätilöiden live-keikka. Äänentoistosta ja valoista vastaa Viiking Musiikki. Tapahtumaan on varattu 65 kuntopyörää. Lippuja on myynnissä rajoitetusti hintaan 20€. Omasi voit käydä lunastamassa Kuopion keskustan Fressiltä.

Keikalla kuullaan myös Turmion Kätilöiden uutta materiaalia "Technodiktator"-albumilta. Virallisina tsemppipolkijoina toimivat mäkihyppääjät Janne Happonen ja Ville Kantee. Turmion Kätilöt Live Spinning -tapahtuma järjestetään Kuopion Fressissä lauantaina 28. syyskuuta kello 18.

Tunnin vetää spinning-ohjaaja Tuomo Leskinen. Olen soittanut Kätilöitä omilla hardrock spin -tunneillani, ja Kätilöiden musiikki on toiminut erittäin hyvin, Leskinen kehuu. Tapahtuma on spesiaali, sillä ainakaan Leskisen tietoon ei ole kantautunut, että missään olisi järjestetty vastaavaa tapahtumaa: Tiedän, että ulkomailla on ollut erikseen esimerkiksi dj soittamassa spinning-tunnilla, mutta tällaista ei ole ollut.

Turmion Kätilöiden seuraava studioalbumi ilmestyy 27. syyskuuta. Se on laitettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään. Albumin ilmestymisen myötä industrial metal -tiimi lähtee Suomen-kiertueelle, joka starttaa heti albumin julkaisupäivänä Helsingin Virgin Oil Co.:sta ja joka yltää joulukuulle.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu)
  • Master Bates (basso)
  • B. Undertaker (kitara)
  • RunQ (syntetisaattori)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 123 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.