Metallimusiikki.net

Turmion Kätilöiden "Pyhä Maa" -single julkaistaan 17.9.2013

Turmion Kätilöiden "Pyhä Maa" -singlen etukannessa punainen luuranko soittaa rumpua ja taustalla nähdään harmaata vanhaa paperia vasten ihmisolennon piirros.Julkaistaan 17.9.2013

Industrial metallia soittava Turmion Kätilöt välitti arvoituksellisen mediatiedotteen, joka kuuluu seuraavasti: Minä olen Nykänen, Frederik ja Halme. Murhamies, sekä Olof Palme. Antenneissa lähetys muukalaisten. Foliot hattuun ja oliot vittuun!

Singlemaistiaiseksi valitsimme levyltämme biisin joka voisi toimia parhaiten syrjäisillä kylillä, karvanoppaisissa ja katsastamattomissa pienissä autoissa. Kappale ehkä poikkeaa levyn kokonaisuudesta, mutta edustaa juuri sitä rakkauden valkovuotosotaa, jonka isämme ovat nähneet ja jonka kaikki toivottavasti tulevat näkemään joskus., bändi täsmentää.

"Pyhä Maa" on nyt ennakkokuuntelussa Radio Rockin nettisivuilla. Aiheesta on myös kilpailu, jossa voit voittaa Turmion Kätilöt -tuotepaketin. Siitäkin lisää Radio Rockin sivuilla.

Syyskuun 17. päivä ilmestyvä "Pyhä Maa" -digisingle on esimakua seuraavasta Turmion Kätilöiden pitkäsoitosta. "Technodiktator"-albumi ilmestyy 27.9.2013 ja on nyt ennakkotilattavissa hyvin varustelluista äänitekaupoista.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu)
  • B. Undertaker (kitarat)
  • RunQ (syntetisaattori)
  • Master Bates (basso)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.