Metallimusiikki.net

Kuvassa Turmion Kätilöt.Kuvassa Turmion Kätilöt.

Turmion Kätilöt raivoissaan.

Industrial metallia soittava Turmion Kätilöt uutisoi välittämänsä tiedotteen välityksellä seuraavaa: Turmion Kätilöt ovat raivoissaan muutamien keikkajärjestäjien “uudesta käytännöstä”, jossa keikkapalkkiot maksetaan vasta perintätoimiston kautta. Useat, jopa isommat rockfestivaalit, ovat jättäneet täysin huomiotta laskujen eräpäivät ja laskujen perään saa kysellä jatkuvasti. Selitykset laskujen myöhästymisille ovat olleet vaihtelevia. Usein kuitenkin on selvinnyt, etteivät järjestäjät ole täysin selvillä kuluista ja riskeistä mitä tapahtumajärjestämiseen kuuluu. Valitettavasti myös vastuuhenkilöt ovat usein hakusessaan organisaatioiden sisällä. Varmasti kaikki muusikot tietävät, että alalla paljon perustuu ns. herrasmiessopimuksiin ja kättä päälle -periaatteeseen, joka valitettavasti suurimmilta osin näyttää olevan kuollutta perinnettä.

Bändi muistuttaa keikkajärjestäjiä siitä, että sana kiirii musiikkipiireissä todella nopeasti, jolloin esiintyjien saaminen tapahtumiin vaikeutuu. Tilanne voidaan hoitaa jatkossa myös niin, että keikkapalkkiot vaaditaan tilille ennen esiintymistä, eli käännetään tilanne toisinpäin. Useimmat bändit kun osaavat hoitaa asiansa kunnolla ja täyttävät oman osansa sopimuksesta niin kuin pitääkin. Tällä menolla kun ei rokki ensi kesänä soi.

Turmion Kätilöt kiittää kuluneen kesän riennoista niitä tahoja, jotka taloustilanteesta huolimatta ymmärtävät maksaa artisteille tehdystä työstä. Suurin kiitos kuuluu faneille, jotka tekivät tästä kesästä positiivisessa mielessä unohtumattoman.

Bändi on soittanut kuluvan vuoden aikana kymmenittäin keikkoja eri puolilla Suomea. Yhtye nähdään seuraavan kerran yleisön edessä Helsingin MetalOrgy-tapahtumassa, jota vietetään Nosturin Tiloissa 23. lokakuuta.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu live-esiintymisissä)
  • RunQ (kosketinsoittimet)
  • Bobby Undertaker (kitara)
  • Master Bates (basso)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.