Metallimusiikki.net

Tuskan jatkoklubien ohjelma valmis.

Tuskan perinteikkäät jatkoklubit tarjoavat jälleen makeaa mahan täydeltä heille, joiden jano ei vielä festareilla ole sammunut ja menojalkakin vipattaa. Juhlapyhättöinä toimivat jälleen Tavastia, Nosturi, Virgin Oil Co. ja Punavuoren hevibaari Inferno.

Tavastialla aloitellaan jo torstaina 26.6. kun Turmion Kätilöt panevat parastaan. Tavastian muiden päivien esiintyjiä ovat Swallow the Sun, Norther, Blake sekä viime vuonna esitelty Metal Videoteque -musiikkivideokonsepti.

Nosturilla karkeloivat perjantaina 27. kesäkuuta Amoral, Battlelore ja Morian, lauantaina Enochian Crescent, Horna ja Alghazanth.

Virgin Oil Co:n Tuska-klubibändeistä vastaa jälleen Mr. Tuska, eli Tony Taleva, joten ajanhermolla olevaa mopinpyöritystä siis luvassa torstaista sunnuntaihin. Esiintyjinä mm. Godsplague, Barathrum, Rytmihäiriö ja Before The Dawn. Torstaina Virgin Oilin lauteille nousee myös Tuskan, Stay Heavy Recordsin ja MySpacen nettikilpailun voittanut orkesteri. Kilpailuun on voinut osallistua Stay Heavyn MySpace-sivujen kautta ja alkukarsinnan viidestä parhaasta yleisö äänestää voittajan. Äänestys tulee olemaan Stay Heavyn, Tuskan ja MySpace Suomen sivuilla 19.–26. päivä kuluvaa kuukautta.

Täydellinen klubiohjelma ja lisätietoa mm. lipun hinnoista www.tuska-festival.fi-sivujen Klubit-osiossa.

Jatkoklubiliput nyt myynnissä Tiketissä, Nosturin liput myös Lippupalvelussa ja Virgin Oilin liput paikan päällä. Inferno Baariin lippuja ainoastaan ovelta. Festarialueella myydään lippuja niille klubeille, jotka eivät ole loppuunmyytyjä.

Tuskan lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Juhla on ikärajaton. Lippujen hinta 42 euroa yhden päivän lippu ja 85 € kolme päivää. Huom. Tuska-liput käyvät vähiin, joten pidä kiirettä. Myös Nightwishin 26.6. pidettävään _Kaisaniemen konserttiin on vielä lippuja jäljellä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.