Metallimusiikki.net

Twilightning aloitti kolmannen albumin nauhoitukset.

  • Julkaistiin torstaina 09.11.2006.
  • Luettu 1007 kertaa
  • Bändit:

Twilight-yhtyeen bändipotretti, jossa yhtyeen jäsenet on kuvattu vankisellin sisälle, kuva on otettu kalterien takaaImatralla vuonna 1998 perustettu Twilightning uutisoi nettisivuillaan aloittaneensa kolmannen albuminsa nauhoitukset. Tiedotteessa kerrotaan, että bändi on saanut jo nyt äänitettyä valmiiksi viime lauantaina Astia-studiolla rummut kymmentä biisiä varten. Twilightning jatkaa nauhoittamista kuluvan kuukauden 20. päivä imatralaisessa Music Brus-studiossa Miitri Aaltosen hoivissa.

Twilightning kertoo uutisessa myös, että bändin nettisivujen foorumille aiotaan avata studiopalsta, jonne bändi kirjoittelee kuulumisia ja lisää valokuvia näytille.

Bändin edellinen julkaisu oli “Bedlam”-niminen EP-levy, joka äänitettiin Astia-studiossa ja miksattiin Helsingissä Finnvoxissa.

“Bedlam”-EP:n biisilista:

  1. Space of Disgrace
  2. Rolling Heads
  3. Sex Jail
  4. Plague Overload
  5. Train to Bedlam
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.