Metallimusiikki.net

twilightning

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen twilightning liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin twilightning. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin twilightning liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Twilightning hajosi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 12.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2259 kertaa
 • Bändit:

Vuodesta 1998 asti toiminut imatralaisbändi Twilightning (www.twilightning.net) päätti aikaisemmin tällä viikolla lopettaa toimintansa koettuaan, ettei yhtye ole enää parhaassa vedossa. Puhdin puuttumisen lisäksi jäsenten motivaatio bänditoimintaa kohtaan on turhankin heikossa hapessa. Twilightningin jäsenet jatkavat musiikin luomista jatkossa muiden musiikkiprojektiensa ja bändiensä parissa. Keskiviikkona julkaisemassaan ilmoituksessaan 11-vuotiaan Twilightning jäsenet kiittävät fanejaan ja tukijoitaan. Yhtye ei ole tämänhetkisten tietojen valossa tekemässä jäähyväiskeikkoja tai -julkaisuja. Twilightningin viimeiseksi live-esiintymiseksi jää 27.6. Imatran WooDoossa koettu esiintyminen.

Lue koko julkaisu…

Rock studioon.

Tummassa huoneessa pöydän äärellä istuu lauma pitkähiuksisia miehiä ja naisia. Vasemmassa laidassa istuva ukko on taju kankaalla ja hän on retkahtanut penkin selkänojan yli. Miehellä kädessään savuke.Kuva: Gary Runck

Nuori suomalainen Rock (www.rockofficial.com) -niminen yhtye on astumassa studioon Lappeenrannan suunnalla, jossa miehet aikovat suunnistaa Astia-studioiden tiloihin. Tavoitteena bändillä on luoda debyyttialbumi helmikuussa aloitettavien äänityssessioiden aikana.

Rock on erikoinen ryhmä, sillä sen joukkoihin kuuluu jäseniä Lullacrysta, Twilightningista ja Malpractisesta, sekä joukoissa toimii lisäksi Anssi Kippo, joka on tunnettu tuottajana. Kippohan on työstänyt mm. Children Of Bodomin albumeja.

Lue koko julkaisu…

Timo Tolkki valitsi Heikkiä Pöyhiän.

Sen jälkeen kun Stratovariuksen kitaristi ja keulahahmo Timo Tolkki (www.tolkki.com) valitsi sooloalbuminsa ensimmäiseksi laulajaksi amerikkalaisen klassisesti koulutetun sopraano Jennifer Sowlen, Tolkki valitsi toiseksi laulajaksi suomalaisen Heikki Pöyhiän. Hän musisoi myös Twilightning-nimisessä metallibändissä. Timo Tolkki luo tällä hetkellä uransa kolmatta sooloalbumia. Miehen edellinen sooloteos on vuonna 2002 ilmestynyt "Hymn to Life". Uusi albumi on nimeltään "Saana — Warrior of Light" ja sitä on luonnehdittu klassiseksi rockoopperaksi.

Lue koko julkaisu…

Twilightning: Isolation Shell.

 • Julkaistiin lauantaina 14.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1350 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Twilightning-bändin jäsenet seisovat routaisessa maassa hirsirakennuksen edessä. Etualalla, keskimmäisenä, mies jolla kädet housun taskuissa. Miehellä pitkät vaaleat hiukset.Twilightning luonnossa

Kotimainen power metal -yhtye Twilughtning (www.twilightning.net) julkaisi netissä musiikkivideon kappaleestaan "Isolation Shell". Kyseessä on bändin kolmannelta albumilta, mikä kantaa nimeä "Swinelords", lohkaistu biisi. Albumi julkaistiin Spinefarm Recordsin kautta maaliskuun 21. päivä. Kiekko on jatkoa yhtyeen vuonna 2004 julkaisemalle "Plague-House Puppet Show" -albumille.

"Swinelords"-pitkäsoitto äänitettiin lappeenrantalaisessa Astia-studiossa ja Music-Brosin tiloissa Imatralla yhdessä Miitri Aaltosen kanssa.

Twilightningin tuorein julkaisu on "Bedlam"-EP, joka äänitettiin myöskin Astiassa ja miksattiin sitten Helsingissä Finnvoxin laitoksessa.

Lue koko julkaisu…

Twilightning: "Swinelords",

 • Julkaistiin torstaina 18.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2831 kertaa
 • Bändit:

Twilightning-bändin promokuva, jossa viisi miestä seisoo jonkinlaista betoniseinää vasten, jossa on oviaukko.Power metallia soittava Twilightning (www.twilightning.net) on nimennyt uuden albuminsa. "Swinelords" on bändin kolmannen täyspitkän albumin nimi ja se julkaistaan Spinefarm Recordsin kautta maaliskuun 21. päivä. Kiekko on jatkoa bändin v. 2004 julkaisemalle "Plague-House Puppet Show" -albumille. Twilightning kävi äänittämässä kiekon Lappeenrannan Astia-studiossa ja Music-Bros-studiossa Imatralla.

Lue koko julkaisu…

Twilightning aloitti kolmannen albumin nauhoitukset.

 • Julkaistiin torstaina 09.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1123 kertaa
 • Bändit:

Twilight-yhtyeen bändipotretti, jossa yhtyeen jäsenet on kuvattu vankisellin sisälle, kuva on otettu kalterien takaaImatralla vuonna 1998 perustettu Twilightning (www.twilightning.net) uutisoi nettisivuillaan aloittaneensa kolmannen albuminsa nauhoitukset. Tiedotteessa kerrotaan, että bändi on saanut jo nyt äänitettyä valmiiksi viime lauantaina Astia-studiolla rummut kymmentä biisiä varten. Twilightning jatkaa nauhoittamista kuluvan kuukauden 20. päivä imatralaisessa Music Brus-studiossa Miitri Aaltosen hoivissa.

Lue koko julkaisu…