Metallimusiikki.net

lullacry

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lullacry liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lullacry. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lullacry liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lullacry: "Where Angels Fear".

 • Julkaistiin perjantaina 20.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1177 kertaa
 • Bändit:

Lullacryn nimi valkoisella värillä kuvan oikeassa laidassa. Kuvassa punertava valokuva kahdesta pikkulapsesta.Julkaistaan 7.3.2012

Helsinkiläinen naislaulajaa käyttävä Lullacry (www.lullacry.com) laittaa uuden "Where Angels Fear" -albuminsa kauppoihin 7. maaliskuuta. Siltä tullaan lohkaisemaan ensimmäiseksi singleksi "Bad Blood" kuukautta aikaisemmin. Single ilmestyy digitaalisesti. Albumi ilmestyi ensimmäiseksi Japanissa jo 11. tammikuuta, jonne se lisensoitiin Hydrant Musicin / EMI Japan Distributionille. Teos ilmestyy Suomen alueella yhtyeen oman levy-yhtiön tuella ja sen jakelijana tulee toimimaan Playground Music Oy. Lullacry käytti albumin tuottamisessa ja miksaamisessa Mikko Herrasta. Hän myös laulaa levyllä yhdessä Tanja Lainion kanssa dueton kappaleessa "Feel My Revenge".

Lue koko julkaisu…

Rock studioon.

Tummassa huoneessa pöydän äärellä istuu lauma pitkähiuksisia miehiä ja naisia. Vasemmassa laidassa istuva ukko on taju kankaalla ja hän on retkahtanut penkin selkänojan yli. Miehellä kädessään savuke.Kuva: Gary Runck

Nuori suomalainen Rock (www.rockofficial.com) -niminen yhtye on astumassa studioon Lappeenrannan suunnalla, jossa miehet aikovat suunnistaa Astia-studioiden tiloihin. Tavoitteena bändillä on luoda debyyttialbumi helmikuussa aloitettavien äänityssessioiden aikana.

Rock on erikoinen ryhmä, sillä sen joukkoihin kuuluu jäseniä Lullacrysta, Twilightningista ja Malpractisesta, sekä joukoissa toimii lisäksi Anssi Kippo, joka on tunnettu tuottajana. Kippohan on työstänyt mm. Children Of Bodomin albumeja.

Lue koko julkaisu…

Lullacry työstää biisejä.

 • Julkaistiin torstaina 20.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 947 kertaa
 • Bändit:

Tumma ja lähes väritön valokuva Lullacry-yhtyeen jäsenistä, joista etummaisena seisoo pitkähiuksinen nainen ja hänen takanaan neljä pitkähiuksista miestä. He ovat ulkoilmassa, vasemmalla vaalea betonimuuri, taivaalla pilviä.Laulajana nainen

Kotimaisen Lullacry (www.lullacry.com) -yhtyeen kitaristi Sami Vauhkonen kertoo bändin kärsineen vastoinkäymisistä työstäessään uusimpia biisejä, sillä bändin basisti Kimmi "Heavy" Hiltunen on vioittanut kätensä, joka haittaa soittamista. Vauhkonen paljastaa bändin työstävän tällä hetkellä seitsemää ututa biisiä, joiden mies luonnehtii olevan tyyliltään melkoisen raskasta materiaalia. Kitaristi vitsailee työn alla olevan lisäksi yksi "MTV-hittibiisi". Hän kertoo Lullacryn edelleen selvittävän seuraava levy-yhtiöitään, josta mies toivoo voivansa paljastaa enemmän vielä tämän vuoden puolella. Yhtye on neuvotellut useiden levy-yhtöidein kanssa ja saanut osakseen kiinnostavia tarjouksia.

Lue koko julkaisu…

Lullacry: King of Pain.

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1108 kertaa
 • Bändit:

Nahka-asuihin pukeutunut Lullacry–bändin jäsen, nainen, seisoo edustalla neljän miehen seistessä taaempana valkoista kiviseinää tai –muuria vasten. Miehillä pitkät hiukset, samoin naisella.Lullacry on helsinkiläinen

Naislaulajalla varustettu kotimainen Lullacry (www.lullacry.com) julkaisi aikaisemmin tämän vuoden puolella netissä tämän musiikkivideon kappaleestaan "King of Pain", joka alkaa animoidulla kuvakollaasilla biisin hyristessä taustalla. Tässä viisiminuuttisessa musiikkivideossa on saatu kieltämättä hyvin sekaan niin still-valokuvia kuin liikkuvaa kuvaakin, mutta kovin toiminnantäyteistä se ei kuitenkaan ole. Biisi kuullaan bändin vuonna 2005 Spinefarm Recordsin kautta julkaisemalla "Vol. 4." -albumilla. Albumi äänitettiin Anssi Kipon, joka on tehnyt aikaisemmin töitä ainakin Children Of Bodomin ja Entwinen kanssa, Astia Studion syövereissä sekä helsinkiläisen Finnvoxin tiloissa Mikko Karmilan kanssa. Mikko myös miksasi levyn.

Lue koko julkaisu…