Metallimusiikki.net

rock

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rock liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rock. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rock liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Rock studioon.

Tummassa huoneessa pöydän äärellä istuu lauma pitkähiuksisia miehiä ja naisia. Vasemmassa laidassa istuva ukko on taju kankaalla ja hän on retkahtanut penkin selkänojan yli. Miehellä kädessään savuke.Kuva: Gary Runck

Nuori suomalainen Rock (www.rockofficial.com) -niminen yhtye on astumassa studioon Lappeenrannan suunnalla, jossa miehet aikovat suunnistaa Astia-studioiden tiloihin. Tavoitteena bändillä on luoda debyyttialbumi helmikuussa aloitettavien äänityssessioiden aikana.

Rock on erikoinen ryhmä, sillä sen joukkoihin kuuluu jäseniä Lullacrysta, Twilightningista ja Malpractisesta, sekä joukoissa toimii lisäksi Anssi Kippo, joka on tunnettu tuottajana. Kippohan on työstänyt mm. Children Of Bodomin albumeja.

Lue koko julkaisu…