Metallimusiikki.net

Rock studioon.

Tummassa huoneessa pöydän äärellä istuu lauma pitkähiuksisia miehiä ja naisia. Vasemmassa laidassa istuva ukko on taju kankaalla ja hän on retkahtanut penkin selkänojan yli. Miehellä kädessään savuke.Kuva: Gary Runck

Nuori suomalainen Rock -niminen yhtye on astumassa studioon Lappeenrannan suunnalla, jossa miehet aikovat suunnistaa Astia-studioiden tiloihin. Tavoitteena bändillä on luoda debyyttialbumi helmikuussa aloitettavien äänityssessioiden aikana.

Rock on erikoinen ryhmä, sillä sen joukkoihin kuuluu jäseniä Lullacrysta, Twilightningista ja Malpractisesta, sekä joukoissa toimii lisäksi Anssi Kippo, joka on tunnettu tuottajana. Kippohan on työstänyt mm. Children Of Bodomin albumeja.

Rock kertoo olevansa tällä hetkellä säveltämässä ja kirjoittamassa uusia biisejä debyyttialbumiaan varten. Levyn äänitystyöt alkavat helmikuussa ja päättyvät tämänhetkisten suunnitelmien mukaan maaliskuussa. Ensimmäinen single aiotaan tyrkätä esiin syksyllä 2009. Yhtye kertoo virallisilla MySpace-sivuillaan, ettei sillä ole suurta kiirettä musiikkinsa luomistyössä huolimatta siitä, etteivät bändin jäsenet ole enää kovin nuoria.

Rock on:

  • Heikki Pöyhiä (laulu)
  • Sami Vauhkonen (kitara)
  • Tone Pulkkinen (kitara)
  • Anssi Kippo (basso)
  • Toni Paananen (rummut)

Rockin jäsenet ovat kotoisin Helsingistä, Lappeenrannasta ja Joutsenosta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.