Metallimusiikki.net

Ulver: albumi lokakuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 17.07.2007.
 • Luettu 753 kertaa
 • Bändit:

Kolme leikkausasuihin sonnustautunutta Ulver-bändin jäsentä seisoo rivissä valkoista taustaa vasten. Miesten edessä teräsrakenteinen pöytä, jossa verisiä siteitä ja instrumentteja.Vuodesta 1993

Norjalainen Ulver uutisoi nettisivuillaan muutama päivä sitten julkaisemassaan tiedotteessa, että bändin uusi albumi on nyt saatu valmiiksi. Sen nimeksi bändi risti “Shadows of the Sun” ja se tullaan julkaisemaan 1. päivä lokakuuta. Kyseessä on Ulverin uran järjestyksessä seitsemäs pitkäsoitto. Bändi pitää kyseessä olevaa levyä tähän mennessä henkilökohtaisimpana — äänimaailman kerrotaan olevan mollivoittoista, synkkää ja traagista, kuten on Ulverkin.

Bändin uusin albumi on kesäkuussa 2005 Euroopan alueella julkaistu “Blood Inside”. Kiekko tavoitti myös USA:n, jonne se levittäytyi saman vuoden heinäkuussa The End Recordsin saattamana.

“Blood Inside” -albumin kappaleet:

 1. Dressed in Black
 2. For the Love of God
 3. Christmas
 4. Blinded by Blood
 5. It Is Not Sound
 6. The Truth
 7. In the Red
 8. Your Call
 9. Operator

Bändi kertoo tarvinneensa omaa aikaa, ilman elon hääräilyä ja mekkalaa. Ulver on sanojensa mukaan tyytymätön nykyiseen maailmaan. Se on tehnyt viime aikoina verkkaiseen tahtiin “Shadows of the Sun” -kiekkoa tiedostaen joka hetki, että levy ei ehkä koskaan valmistu.

Bändi ryhtyi luomaan aikaisempaa sinfonisempaa musiikkia vuonna 2003. Suunnanvaihdos äänimaailmassa on aistittavissa “A Quick Fix of Melancholy” -albumilla, jossa kuullaan aikaisempaa monipuolisempaa ja dramaattisempaa musisointia.

Ulver on:

 • Kristoffer Rygg (laulu ja ohjelmointi)
 • Jørn H. Sværen (misc.)
 • Tore Ylwizaker (ohjelmointi ja kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.