Metallimusiikki.net

ulver

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ulver liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ulver. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ulver liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ulver: "Childhood's End".

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.04.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1271 kertaa
 • Bändit:

Ympyröitä, joiden värit ovat mustia ja vaaleanruskeita. Niiden keskellä mustavalkoinen valokuva lapsista juoksemassa pihalla.Julkaistaan 30.5.2012

Norjan Ulver julkaisee toukokuun lopussa covereita sisältävän albumin, jolle laitetut biisit ovat 1960-luvun tunnetuilta rokkibändeiltä, kuten Jefferson Airplanelta, The Pretty Thingsiltä ja The 13th Floor Elevatorsilta. Yhteensä 16 biisiä sisältävä kiekko on nimeltään "Childhood’s End". Se on seuraaja edellisvuoden huhtikuussa julkaistulle "Wars of the Roses" -albumille. Levy viihtyi Suomen virallisella levylistalla korkeimmillaan 30. sijalla. Oslosta käsin toimiva metalliyhtye on tehnyt uransa varrella black metallia ja kokeillut perinteisempääkin rokkia, elektronistakin musiikkia. Aikaisemmin kuluvan vuoden aikana Ulverilta on ilmestynyt kahden biisin kokoinen "Roadburn"-EP ja viime vuoden joulukuussa DVD-julkaisu "The Norwegian National Opera", joka sisältää 1,5 tuntia kestävän konserttitaltioinnin.

Lue koko julkaisu…

Ulver: "Live in Concert: The Norwegian National Opera".

 • Julkaistiin maanantaina 24.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1422 kertaa
 • Bändit:

Sinimusta kuva, jonka vasemmassa alakulmassa lukee vitivalkoisella Ulver. Kuvan oikeassa laiadssa mustalla piirretty korppi tai naakka.Julkaistaan 28.11.2011

Norjalainen rytmiryhmä Ulver tiedottaa julkaisevansa live-esiintymisestä Norjan Kansallisoopperan kanssa tehdyn nauhoitteen DVD:nä ja Blu-ray-levynä. Se ilmestyy 32-sivuisella kansilehtisellä varustettuna digibook-painoksena 28. marraskuuta. Oslossa tehdyn konserttitaltioinnin nimi on "Live In Concert: The Norwegian National Opera". Sen julkaisee Kcsope, joka tarjoaa myös mahdollisuuden tilata levyn nettisivujensa välityksellä. Kscope runoilee tämän bändin olevan yksi norjalaisen black metallin pioneereista, joka on urallaan jatkuvasti pyrkinyt kehittymään ja tähän mennessä Ulver on onnistunut omaksumaan vaikutteita rockin, popin, elektronisen musiikin sekä klassisen musiikin suunnalta. Yhtye julkaisi aikaisemmin kuluvana vuonna "Wars of the Roses" -albumin. Se on Ulverin järjestyksessä kahdeksas kokopitkä äänite.

Lue koko julkaisu…

Ulverilta "Critical Geography".

 • Julkaistiin tiistaina 30.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 986 kertaa
 • Bändit:

Oslosta käsin toimiva Ulver uutisoi aikovansa tuoda ensi vuoden aikana kauppoihin "Critical Geography" -nimeä kantavan studioalbumin. Bändi kertoi viikonloppuna albumin julkaisemisen lisäksi kiertueen kerryttämistä kokemuksista toteamalla reissun olleen hyvin palkitseva, mutta Ulverin jäsenet ovat näinä päivinä perheellisiä miehiä. Sen vuoksi bändi on päättänyt rajoittaa ensi vuoden puolella tehtäviä keikkoja tiivistämällä ne kahdeksi kiertueeksi. Ensimmäinen keikkaputki käynnistyy ennen kesää ja toinen heti kesän jälkeen. Näiden ohessa norjalaisyhtye nähdään eräissä kesäajan festivaaleissa. Uutukaisalbumi tulee olemaan yhtyeen järjestyksessä kahdeksas. Se tulee olemaan seuraaja lokakuussa 2007 julkaistulle "Shadows of the Sun" -levylle.

Lue koko julkaisu…

Ulver esiintyy Lillehammerissa.

 • Julkaistiin lauantaina 14.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 967 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva kolmesta talvivaatteisiin pukeutuneesta miehestä, jotka seisovat sinitaivaan alla auringonpaisteessa keskellä aavaa peltoa tai järveä. Lunat maassa. Taustalla mustaa puurajaa.Ulver helmikuussa 2009

Norjalainen Ulver on osallistumassa lauantaina 30. päivä toukokuuta vietettävään musiikkitapahtumaan Norwegian Festival of Literaturen esiintymällä paikan päällä. Festivaalia vietetään Norjan Lillehammerissa sijaitsevan Maihaugsalenin tiloissa. Progressiivista black metallia urallaan soitellut Ulver on vuosien varrella muodostunut yhdeksi tunnetuimmista synkän kokeellisen musiikin toimijoista. Yhtyeen uusin albumi on vuonna 2007 ilmestynyt "Shadows of the Sun". Studioalbumeita tasaisin väliajoin tehtaileva Ulver on mielletty nimenomaan studiosta käsin sanomaansa levittäväksi metalliryhmäksi. Lillehammerin keikka on ensimmäinen live-esiintyminen Ulverilta yli 15 vuoteen. Ulverin antamassa lehdistötiedotteessa bändi kertoo saaneensa tarjouksen esiintyä festivaalissa jo viime vuonna. Stig Sæterbakken lähestyi yhtyettä esittämällä mahdollisuuden musisoida Lillehammerin suunnalla vuosittain järjestettävässä musiikkikinkerissä, johon Ulverin joukot pitkän harkinnan tuloksena päättivät osallistua.

Lue koko julkaisu…

Ulver: "Vigil" ladattavaksi.

 • Julkaistiin torstaina 30.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 795 kertaa
 • Bändit:

Kolme mustiin kaapuihin pukeutunutta Ulver-yhtyeen jäsentä seisoo polviaan myöten syvänsinisessä merivedessä. Taustalla uhkaavia, tummia ja jylhiä pilviä horisonttiin asti. Miesten takana, kaukana, näkyy mustana puurajaa.Albumi ulos lokakuussa

Norjassa vuonna 1993 sikiämään päässyt Ulver (www.jester-records.com/ulver) uutisoi julkaisseensa MySpace-sivuillaan uuden biisin, nimeltään "Vigil", joka kuullaan bändin tulevalla "Shadows of the Sun" -nimisellä albumilla, mikä tulee olemaan Ulverin järjestyksessä seitsemäs ptikäsoitto. Se julkaistaan 1. lokakuuta Euroopassa The End Recordsin kautta ja päivää myöhemmin Pohjois-Amerikassa.

Bändin MySpace-sivut sijaitsevat osoitteessa www.myspace.com/ulver1.

Lue koko julkaisu…

Ulver: albumi lokakuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 17.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 775 kertaa
 • Bändit:

Kolme leikkausasuihin sonnustautunutta Ulver-bändin jäsentä seisoo rivissä valkoista taustaa vasten. Miesten edessä teräsrakenteinen pöytä, jossa verisiä siteitä ja instrumentteja.Vuodesta 1993

Norjalainen Ulver (www.jester…/ulver) uutisoi nettisivuillaan muutama päivä sitten julkaisemassaan tiedotteessa, että bändin uusi albumi on nyt saatu valmiiksi. Sen nimeksi bändi risti "Shadows of the Sun" ja se tullaan julkaisemaan 1. päivä lokakuuta. Kyseessä on Ulverin uran järjestyksessä seitsemäs pitkäsoitto. Bändi pitää kyseessä olevaa levyä tähän mennessä henkilökohtaisimpana — äänimaailman kerrotaan olevan mollivoittoista, synkkää ja traagista, kuten on Ulverkin.

Bändin uusin albumi on kesäkuussa 2005 Euroopan alueella julkaistu "Blood Inside". Kiekko tavoitti myös USA:n, jonne se levittäytyi saman vuoden heinäkuussa The End Recordsin saattamana.

Lue koko julkaisu…