Metallimusiikki.net

Ulver: "Live in Concert: The Norwegian National Opera".

 • Julkaistiin maanantaina 24.10.2011.
 • Luettu 1383 kertaa
 • Bändit:

Sinimusta kuva, jonka vasemmassa alakulmassa lukee vitivalkoisella Ulver. Kuvan oikeassa laiadssa mustalla piirretty korppi tai naakka.Julkaistaan 28.11.2011

Norjalainen rytmiryhmä Ulver tiedottaa julkaisevansa live-esiintymisestä Norjan Kansallisoopperan kanssa tehdyn nauhoitteen DVD:nä ja Blu-ray-levynä. Se ilmestyy 32-sivuisella kansilehtisellä varustettuna digibook-painoksena 28. marraskuuta. Oslossa tehdyn konserttitaltioinnin nimi on "Live In Concert: The Norwegian National Opera". Sen julkaisee Kcsope, joka tarjoaa myös mahdollisuuden tilata levyn nettisivujensa välityksellä. Kscope runoilee tämän bändin olevan yksi norjalaisen black metallin pioneereista, joka on urallaan jatkuvasti pyrkinyt kehittymään ja tähän mennessä Ulver on onnistunut omaksumaan vaikutteita rockin, popin, elektronisen musiikin sekä klassisen musiikin suunnalta. Yhtye julkaisi aikaisemmin kuluvana vuonna "Wars of the Roses" -albumin. Se on Ulverin järjestyksessä kahdeksas kokopitkä äänite.

Kahden tunnin pituinen konsertti, jonka Ulver soitti Oslossa, kuvattiin HD-kameroilla. Illanviettoa varten paikalle oli haalittu peräti kuusi HD-kameraa. Äänimaailma on miksattu yhtyeen omassa Crystal Canyon Studiossa. Keikalla nähtiin biisejä läpi bändin pitkän levytyskauden.

"Live in Concert: The Norwegian National Opera" -DVD:n kappaleet:

 1. Moon Piece
 2. Eos
 3. Let The Children Go
 4. Little Blue Bird
 5. Rock Massif Part 2
 6. For The Love Of God
 7. Operator
 8. In The Red
 9. England
 10. Funebre
 11. Hallways Of Always
 12. Theme From Silence Teaches You How To Sing
 13. A Cold Kiss (Porn Piece Part 2)
 14. A Memorable Fancy (The Marriage Of Heaven And Hell, Plates 16-17)
 15. Like Music
 16. Not Saved
 17. Legs Piece

Norjalaisyhtye on pitkään pysynyt yksinomaan studiosta käsin toimivana projektina, mutta toukokuussa 2009 se muuttui, kun Ulver hyväksyi keikkakutsun. Sen johdosta bändi innostui soittamaan läjän keikkoja vuosina 2009 ja 2010 eri puolilla Eurooppaa. Loppuvuoden varrella ryhmä keikkailee jälleen.

Ulver on:

 • Kristoffer Rygg (laulu)
 • Jørn H. Sværen (soittimet)
 • Tore Ylwizaker (kosketinsoittimet)
 • Daniel O’Sullivan (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.