Metallimusiikki.net

Uutuuspeli kunnioittaa kesän 2012 rock-bändejä

Kesäkuun 6. päivänä julkaistava Rock Science Festival -peli pelastaa kaikkien rokkareiden kesän. Rock-tietämystä testaavaan peliin ei tietokonetta tarvita, vaan peli kulkee kätevästi mukana niin festareilla, mökeillä kuin rannoillakin. Peli on samalla kunnianosoitus Suomen kesää kiertäville bändeille. Yhtyeet kuten Metallica, Mötley Crüe, Megadeth, Lamb of God ja Turbonegro ovat vahvasti mukana pelin kysymyksissä. Toki heidän rinnallaan kulkevat myös kotimaiset yhtyeet kuten Nightwish, Children of Bodom ja Michael Monroe.

Nyt julkaistava Festival-peli perustuu viime joulukuussa julkaistuun Rock Science -lautapeliin. Festival-versio on ensimmäinen mahdollisuus päästä nauttimaan pelistä suomen kielellä. Pelin sisältämät 800 rokkareiden laatimaa kysymystä takaavat lukuisia erilaisia pelikertoja. Peli sisältää kaiken mitä tarvitset haastaaksesi ystäväsi, perheesi tai kenet tahansa: kysymyskortit, pelimerkit, nopan ja säännöt.

Peli rakentuu kolmen asian varaan: se on helppo, nopea ja jännittävä. Jokainen kysymys sisältää kolme vaikeustasoa, joka tarkoittaa, että kevyemmänkin sarjan rock-tietäjä voi haastaa kaiken tietävän ammattilaisen. Ikärasismiakaan ei harjoiteta, sillä kysymykset kattavat rockin koko kirjon alkuajan klassikkoyhtyeistä moderniin metalliin.

Rock Science

Rock Science -lautapeli julkaistiin joulukuussa 2011. Peliä ovat ylistäneet niin fanit, rock-tähdet kuin kriitikotkin. Aftonbladet kehui peliä "todella hauskaksi" ja antoi sille neljä tähteä. Onpa pelin vieraskielinen versio noteerattu Suomessakin. Peli esiteltiin NYT-liitteessä ja Aamulehti taas kommentoi pelin olevan harvinaisuus: tietopeli, jossa on laadukkaat kysymykset ja toimiva pelimekaniikka. Lisätietoja pelistä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.rockscience.tv.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.