Metallimusiikki.net

Varg: "Wolfskult".

 • Julkaistiin lauantaina 05.02.2011.
 • Luettu 934 kertaa
 • Bändit:

Punertava taustaväri ja sen päällä harmaalla ihmisen pääkallo, jonka laidoissa irvistelevät sudet. Kuvan yläosassa Vargin logo punaisella ja alaosassa mustalla "Wolfskult".Julkaistaan 4.3.2011

Saksalainen viikinkimetallibändi Varg tuo vuoden takaiselle “Blutaar”-albumilleen seuraajan maaliskuun alussa, kun NoiseArt Records julkaisee “Wolfskult”-nimisen opuksen. Siitä prässätään bändin kotimaata, sekä Sveitsiä ja Itävaltaa varten kahden levyn spesiaaliversio. Muulle maailmalle tarjotaan yhden levyn versiota. “Wolfskult”-kiekon ohessa näkyvän kansitaiteen toteutti Thomas Ewerhard. Levyn äänimaailman tuotti Andy Classen, joka on bändin kanssa aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä samoissa merkeissä, Saksan Kasselissa sijaitsevassa Stage One Studiossa. Bändi kertoi aikaisemmin olevansa erittäin hämmästynyt siitä “killerituotannosta”, jonka Classen levylle kykeni toteuttamaan.

“Wolfskult”-CD #1:n kappaleet:

 1. Jagd
 2. Wir Sind Die Wölfe
 3. Schwertzeit
 4. Wolfskult
 5. Naglfar
 6. Glorreiche Tage
 7. Phönix
 8. Blutdienst III
 9. Sehnsucht
 10. Glutsturm

“Wolfskult”-CD #2:n kappaleet:

 1. Rotkäppchen (feat. Anna Murphy of Eluveitie)
 2. Aus Der Asche Ins Licht
 3. Helden Der Nacht
 4. Nichts Zu Fürchten
 5. Urd (acoustic version)
 6. Verdandi (Wolfszeit acoustic version feat. Masha of Arkona)
 7. Skuld (Skal acoustic version)

Bändi käytti 50-päistä kuoroa “Wir Sind Die Wölfe” -kappaleessa. Kuoron jäsenet muodostettiin yhtyeen saksalaisista ja itävaltalaisista faneista. Vargin uutukaisbiisi “Sehnsucht” on yhtyeen sanojen mukaan sen uran suurin ja paras yksittäinen biisi. Kappale on 10-minuuttinen.

Varg on:

 • Freki (laulu)
 • Hati (kitara)
 • Managarm (basso ja taustalaulu)
 • Fenrier (rummut)

Yhtye perustettiin varhain vuoden 2005 alussa. “Wolfskult” on Vargin järjestyksessä kolmas albumi. Rytmiryhmän toistaiseksi tuorein albumi on tammikuussa 2010 julkaistu “Blutaar”. Se sisältää 11 biisiä, joista kertyy noin 49 minuuttia metallia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.