Metallimusiikki.net

Venom myrkyttää Nummirockissa.

Nummirockin vuoden 2010 pääesiintyjäksi on kiinnitetty brittiläinen metallia tahkoava Venom. Venomin ensimmäinen Suomen vierailu tapahtui vuonna 1985 ja viimeksi bändi on nähty Suomessa vuonna 2007. Aikaisemmin julkaistut ulkomaiset artistit ovat Six Feet Under, Sepultura, Dark Tranquillity sekä Thyrfing.

Nummirockin kotimaista osastoa vahvistamaan on kiinnitetty Swallow The Sun, Blackstar Halo sekä harvemmin lavoilla nähty aggressiivista industrial metallia runnova 2 Times Terror. Aikaisemmin julkaistut kotimaiset artistit ovat Sonata Arctica, Tarot, Mokoma, Finntroll, Insomnium, Sotajumala sekä St. Hood.

Demosetä on sulkenut demobändien ilmoittautumisen. Yleisöllä on kuitenkin vielä mahdollisuus käydä äänestämässä suosikkiaan maaliskuun loppuun saakka. Demobändeille suunnatusta Demosetä-kilpailusta löytyy lisätietoja suoraan täältä ja itse metallifestivaalista sen kotisivuilta osoitteesta www.nummirock.fi.

Nummirockin kolmen päivän ennakkolipun hinta on 85 euroa. Hintaan sisältyvät auto- ja telttapaikka Nummirockin omalla leirintäalueella. Päiväkohtaisia lippuja ei myydä ennakkoon. Liput ovat myynnissä Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteissä. Festivaalia vietetään kesäkuun 24.–26. välisenä aikana.

Nummirock 2010:n esiintyjät:

  1. Six Feet Under
  2. Dark Tranquillity
  3. Sepultura
  4. Sonata Arctica
  5. Tarot
  6. Mokoma
  7. Finntroll
  8. Insomnium
  9. Sotajumala
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.