Metallimusiikki.net

thyrfing

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thyrfing liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thyrfing. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thyrfing liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Thyrfing: "De Ödeslösa"

 • Julkaistiin sunnuntaina 23.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1274 kertaa
 • Bändit:

Bändikuva Thyrfing-yhtyeen jäsenistä seisomassa synkällä kadulla tiiliseinää vasten.Kuvassa Thyrfing vuonna 2012

Vuonna 1995 perustettu Thyrfing (www.thyrfing.com) kertoi perjantaina odotetun uuden albuminsa valmistuneen. Jens Bogren viimeisteli levyn Ruotsin Örebrossa sijaitsevassa Fascination Street Studiossa. Luomus julkaistaan keväällä 2013 nimellä "De Ödeslösa". Nimi tarkoittaa jotakin, joka on vailla kohtaloa. Luomuksen yksityiskohtia paljastetaan seuraavina viikkoina. Paljastamista odottavat kansitaide, lopullinen biisilista ja julkaisupäivämäärä. Lokakuussa Thyrfingin väki vei päätökseen levynsä kitararaitojen uunittamisen, jolloin bändi paljasti "De Ödeslösa" -albumilla kuultavasta materiaalista osan olevan jopa neljän vuoden ikäistä.

Lue koko julkaisu…

Venom myrkyttää Nummirockissa.

Nummirockin vuoden 2010 pääesiintyjäksi on kiinnitetty brittiläinen metallia tahkoava Venom. Venomin ensimmäinen Suomen vierailu tapahtui vuonna 1985 ja viimeksi bändi on nähty Suomessa vuonna 2007. Aikaisemmin julkaistut ulkomaiset artistit ovat Six Feet Under, Sepultura, Dark Tranquillity sekä Thyrfing.

Nummirockin kotimaista osastoa vahvistamaan on kiinnitetty Swallow The Sun, Blackstar Halo sekä harvemmin lavoilla nähty aggressiivista industrial metallia runnova 2 Times Terror. Aikaisemmin julkaistut kotimaiset artistit ovat Sonata Arctica, Tarot, Mokoma, Finntroll, Insomnium, Sotajumala sekä St. Hood.

Lue koko julkaisu…

Thyrfing: "Hels Vite".

 • Julkaistiin lauantaina 23.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1295 kertaa
 • Bändit:

Thyrfingin "Hels Vite" -albumin kansikuva. Kuvassa piirrettynä valkoiselle paperille lauma kärsiviä ihmishahmoja, jotka istuvat veden ja rannan seudulla. Kuvaa hallitsee Thyrfingin mustin ääriviivoin piirretty logo, joka muistuttaa piikikästä risukasaa.Kansi: Mikael Schelén

Viikinkimetallimiehistö Thyrfing (www.thyrfing.com) tituleeraa tuoreinta pitkäsoittoaan nimellä "Hels Vite". Se tullaan julkaisemaan Euroopassa 22. lokakuuta levy-yhtiö Regain Recordsin kautta. Albumin tuottajana bändin joukkojen kanssa toimi Jörgen Svensson Tyroon Productionsista. "Hels Vite" –levyn kansitaiteen toteutti taiteilija Mikael Schelén ja opuksen lehtisen taiton sekä bändipotretit hoiti Jens Rydén. Jens on Thyrfingin uusi vokalisti, joka astui bändin keulahahmon saappaisiin viime vuoden puolella. Hän on entinen vokalisti Naglfarissa ja tuttu myös sooloprojektistaan Profundi. Thyrfing aloitti uransa järjestyksessä kuudennen albumin äänitystyöt 6. huhtikuuta kuluvana vuonna. Albumi nauhoitettiin Tyroon Productionin tiloissa. Levyn nauhoitus- ja miksausvaihe hoidettiin huhti-kesäkuun välisenä aikana.

Lue koko julkaisu…

Thyrfing äänittänyt rumpu- ja kitararaidat.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1161 kertaa
 • Bändit:

Thyrfing-bändin jäsenet seisovat aaltopeltiseinää vasten. Miehiä on kuvassa viisi kappaletta. Neljällä heistä on pitkät hiukset. Yllään miehillä on mustat tai tummat vaatteet.Pressipotretti bändistä

Vuodesta 1995 lähtien toiminut ruotsalainen viikinkimetallia mättävä Thyrfing (www.thyrfing.com) tiedottaa uransa kuudennen studioalbumin äänitystöiden sujuvan hyvin. Regain Records –levymerkin antamassa kommentissa bändi paljastaa nauhoittaneensa tähän mennessä jo rumpu– ja kitararaidat kokonaan. Seuraavana on vuorossa Peter Lofin vuoro, sillä hän saa kurittaa kiekkoa varten syntetisaattoriaan sydämensä kyllyydestä. Yhtye nauhoittaa levyä Tyroon Productionin tiloissa tuottaja Jörgen Svenssonin kanssa. Levyn kansitaiteesta vastaa ruotsalainen taiteilija Mikael Schelén ja booklet-läpyskän taitosta sekä bändikuvista Jens Rydén. Jens on samanaikaisesti yhtyeen vokalisti. Thyrfingin uusi studioalbumi tullaan julkaisemaan aikaisintaan tämän vuoden lopussa, tai sitten ensi vuoden alussa.

Lue koko julkaisu…

Thyrfing tositoimissa.

 • Julkaistiin maanantaina 07.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1019 kertaa
 • Bändit:

Thyrfing-bändin jäsenet seisovat aaltopeltiseinää vasten. Miehiä on kuvassa viisi kappaletta. Neljällä heistä on pitkät hiukset. Yllään miehillä on mustat tai tummat vaatteet.

Ruotsalainen viikinkimetallia soittava Thyrfing (www.thyrfing.com) kertoo aloittaneensa vime viikonloppuna äänittämään uransa kuudessa studioalbumia. Albumin tuotantohommissa avustaa Thyrfingin remmiä Tyroon Productionsin palkkalistalta tuttu Jörgen svensson. Yhtye uutisoi kiekon äänityshommien olevan juuri nyt kiivaimmillaan. Levy on tarkoitus saada nauhoitetuksi kokonaisuudessaan huhti-toukokuun sisällä, jotta se voidaan miksata kesäkuussa kuluvana vuonna. Albumi, jonka nimeä ei ole vielä paljastettu, tullaan kuulemaan Regain Recordsin julkaisemana lokakuussa.

Uusi pitkäsoitto on ensimmäinen albumi Thyrfingiltä, jossa kuullaan vokalistina Jens Rydéniä. Hänet värvättiin yhtyeen jäseneksi edellisen vuoden puolella. Jens on parhaiten tuttu hänen kytköksistään black metallia soittavaan Naglfariin — hänhän oli yksi sen perustaneista muusikoista, jossa mies toimi jonkin aikaa laulajanakin. Myöhemmin Rydén on tuonut taitojaan esille soittamalla Profundi-nimisessä sooloprojektissa.

Lue koko julkaisu…

Thyrfing: uusi laulaja on Jens Rydén.

 • Julkaistiin torstaina 15.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1232 kertaa
 • Bändit:

Thyrfing-bändin jäsenet seisovat aaltopeltiseinää vasten. Miehiä on kuvassa viisi kappaletta. Neljällä heistä on pitkät hiukset. Yllään miehillä on mustat tai tummat vaatteet.Ruotsalainen viikinkimetalliyhtye Thyrfing (www.thyrfing.com) tiedottaa nettisivuillaan, että sekä Thomas Väänänen (laulu) että Henrik Svegsjö (kitara) ovat molemmat eronneet bändistä. Miehet kuuluivat Thyrfing-kokoonpanoon vuosikymmenen ajan, mutta nyt heidän motivaatio bändin suhteen on kadonnut.

Väänäsen tilalle värvättiin oitis entinen Naglfar-yhtyeen laulaja, Jens Rydén. Mies on aikoinaan ollut perustamassa Naglfaria, mutta on uransa aikana toiminut myös Profundi-sooloprojektinsa parissa. Thyrfing toimii näillä näkymin yhden kitaristin voimin, mutta kakkoskitaristin paikka täytetään mahdollisesti jossain vaiheessa tulevaisuutta.

Lue koko julkaisu…