Metallimusiikki.net

Vital Remains: "Icons Of Evil".

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.02.2007.
 • Luettu 743 kertaa
 • Bändit:

Vital Remains -yhtyeen kolme jäsentä, joista jokainen on mies, seisovat hämyisässä kuvassa. Taustalla on ruskeaa utua tai savua. Keskimmäisellä miehellä viiksiparta ja mustat aurinkolasit silmillä.Amerikkalainen black/death metallia soittava Vital Remains aikoo julkaista uuden albumin huhtikuun 3. päivä. Kiekon nimi on “Icons of Evil”. Sen tuotti Erik Rutan. “Icons of Evil” on järjestyksessä toinen albumi, jolla kuullaan Glen Bentonin ääntä — Benton soittaa myös Deicide-nimisessä dm-bändissä. Vital Remains -yhtyeen kitaristi, Tony Lazaro, kirjoitti koko albumin biisit ja hoiti myös studiossa basistin virkaa. Dave Suzuki taas paukutti studiossa rummut nauhalle, soitti myös kitarat.

“Icons of Evil” -albumin kappaleet:

 1. Where Is Your God Now
 2. Icons of Evil
 3. Scorned
 4. Born To Rape The World
 5. Reborn…The Upheaval of Nihility
 6. Hammer Down The Nails
 7. Shrapnel Embedded Flesh
 8. ‘Til Death
 9. In Infamy
 10. Disciples of Hell

Lazaro kertoo bändin nettisivuilla kiittävänsä Erik Rutania jälleen kerran. Rutan teki töitä myös VR:n aikaisemmin julkaisemalle “Dechristianize”-albumilla, jota Lazaro aikoinaan piti bändin tykittävimpänä tuotoksena — uusi albumi on kuitenkin hänen mielestään vieläkin mahtavampi luomus. Tony Lazaro kertoo, että “Icons of Evil” on Vital Remainsille sama kuin “Reign in Blood” Slayerille.

Vital Remains on:

 • Dave Suzuki (rummut, kitarat ja basso)
 • Tony Lazaro (kitarat)
 • Glen Benton (laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.