Metallimusiikki.net

vital remains

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vital remains liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vital remains. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vital remains liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vital Remains: uusi biisi netissä.

  • Julkaistiin maanantaina 26.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 740 kertaa
  • Bändit:

Vital Remains -yhtyeen kolme jäsentä, joista jokainen on mies, seisovat hämyisässä kuvassa. Taustalla on ruskeaa utua tai savua. Keskimmäisellä miehellä viiksiparta ja mustat aurinkolasit silmillä.Extreme metal -musiikkia möyrivä Vital Remains (www.vitalremains.com) on laittanut MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi uuden kappaleen, minkä nimi on "Hammer down the Nails". Kyseinen biisi tullaan kuulemaan VR:n uudella "Icons of Evil" -albumilla. Kiekko julkaistaan Century Media Recordsin kautta huhtikuun 24. päivä. Albumin tuotannosta vastasi Erik Rutan, joka on musiikkialan uransa aikana ehtinyt työskentelemään myös mm. Cannibal Corpsen ja Goatwhoren parissa.

Yhtyeen uusi albumi tarjoaa kuuntelijain korville mm. sellaisia ilovirsiä kuin "Born to Rape the World", "Shrapnel Embedded Flesh" ja "Disciples of Hell".

Lue koko julkaisu…

Vital Remains: "Icons Of Evil".

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 741 kertaa
  • Bändit:

Vital Remains -yhtyeen kolme jäsentä, joista jokainen on mies, seisovat hämyisässä kuvassa. Taustalla on ruskeaa utua tai savua. Keskimmäisellä miehellä viiksiparta ja mustat aurinkolasit silmillä.Amerikkalainen black/death metallia soittava Vital Remains (www.vitalremains.com) aikoo julkaista uuden albumin huhtikuun 3. päivä. Kiekon nimi on "Icons of Evil". Sen tuotti Erik Rutan. "Icons of Evil" on järjestyksessä toinen albumi, jolla kuullaan Glen Bentonin ääntä — Benton soittaa myös Deicide-nimisessä dm-bändissä. Vital Remains -yhtyeen kitaristi, Tony Lazaro, kirjoitti koko albumin biisit ja hoiti myös studiossa basistin virkaa. Dave Suzuki taas paukutti studiossa rummut nauhalle, soitti myös kitarat.

Lue koko julkaisu…