Metallimusiikki.net

Vital Remains: uusi biisi netissä.

 • Julkaistiin maanantaina 26.03.2007.
 • Luettu 744 kertaa
 • Bändit:

Vital Remains -yhtyeen kolme jäsentä, joista jokainen on mies, seisovat hämyisässä kuvassa. Taustalla on ruskeaa utua tai savua. Keskimmäisellä miehellä viiksiparta ja mustat aurinkolasit silmillä.Extreme metal -musiikkia möyrivä Vital Remains on laittanut MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi uuden kappaleen, minkä nimi on “Hammer down the Nails”. Kyseinen biisi tullaan kuulemaan VR:n uudella “Icons of Evil“ -albumilla. Kiekko julkaistaan Century Media Recordsin kautta huhtikuun 24. päivä. Albumin tuotannosta vastasi Erik Rutan, joka on musiikkialan uransa aikana ehtinyt työskentelemään myös mm. Cannibal Corpsen ja Goatwhoren parissa.

Yhtyeen uusi albumi tarjoaa kuuntelijain korville mm. sellaisia ilovirsiä kuin “Born to Rape the World”, “Shrapnel Embedded Flesh” ja “Disciples of Hell”.

“Icons of Evil” on Vital Remainsin järjestyksessä toinen pitkäsoitto, jossa Deicide-yhtyeen Benton hoitaa lauluosuuksia. Albumin biisilistan kirjoitti Lazaro, joka soittaa kiekolla myös bassoa. Suzuki taas taltioi rykäisyn rumpuosuudet ja lead kitara -osuudet.

“Icons of Evil” -albumin kappaleet:

 1. Where Is Your God Now
 2. Icons of Evil
 3. Scorned
 4. Born to Rape the World
 5. Reborn…the Upheaval of Nihility
 6. Hammer down the Nails
 7. Shrapnel Embedded Flesh
 8. ‘Til Death
 9. In Infamy
 10. Disciples of Hell

Vital Remains on:

 • Dave Suzuki (rummut, kitarat ja basso)
 • Tony Lazaro (kitarat)
 • Glen Benton (laulu)

Bändi on kotoisin Amerikasta, Rhode Islandilta. Yhtye perustettiin vuonna 1989, johon aikaan bändi otti musiikkiinsa vaikutteita Venomilta, Celtic Frostilta, Bathorylta, Mercyful Fatela, Sodomilta ja Destructionilta. Bändin kokoonpanoon kuului alkuaikoina Paul Flynn (kitarat) ja Tony Lazaro (kitara) , Jeff Gruslin (laulu), Tom Supkow (basso) ja Chris Dupont (rummut). Uransa aikana bändi on vaihtanut kokoonpanonsa jäseniä useaan otteeseen — sama pätee myös levy-yhtiöihin, joiden kanssa on ollut levytyssopimuksia. Pari demoa vuonna 1989 ja 1990 toivat bändille levytyssopimuksen ranskalaisen Trash Recordsin kanssa, jonka kautta bändi julkaisi vuotta myöhemmin “The Black Mass” -riekaleen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.