Metallimusiikki.net

Volturyon United Guttural Recordsille.

  • Julkaistiin maanantaina 03.01.2011.
  • Luettu 666 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen death metal -bändi Volturyon päätyi United Guttural Recordsin hoiviin. Bändi tulee julkaisemaan levytyshistoriansa järjestyksessä toisen albumin helmikuussa. Levyn nimeksi on asetettu “Coordinated Mutilation”. Se sisältää yhteensä 10 kappaletta, jotka nauhoitettiin sekä Black Loungen että Abyssin studiossa Jonas Kjellgrenin kanssa. Albumille varattu kansitaide on Lukasz Jaszakin toteuttama. Sama graafikko on aikaisemmin kuvittanut ainakin Lords of Chaosin ja Blood Red Thronen teoksia. United Guttural kuvailee tuoreimman bändinsä edustamaa musiikillista tyyliä aggressiiviseksi ja tekniseksi death metalliksi, jossa on thrash metallin elementtejä. “Coordinated Mutilation” -levyä kuvaillaan suoraviivaiseksi ja sellaiseksi, jonka kappaleet on varustettu tyylikkäillä riffeillä, sooloilla ja intensiivisillä vokaaliosuuksilla.

Volturyon on ladannut MySpace-sivuilleen sampleja tulevalta levyltä. Albumi tullaan julkaisemaan jonain helmikuun päivänä ja sitä tullaan kaupustelemaan ainakin suoraan levy-yhtiön nettisivujen välityksellä.

Bändi tiedotti heinäkuussa 2010 ensimmäistä kertaa työstävänsä uutta albumia. Tuolloin paljastettiin levyn nimeksi annetun “Coorinated Mutilation”. Vielä kesällä bändi oli vasta päätymässä jakelemaan levyn promokappaleita levy-yhtiöiden kuunneltavaksi. Samalla povattiin albumin julkaistavan digitaalisesti Spotifyn sekä iTunesin katalogeihin.

Yhtyeen debyyttialbumi “Blood Cure” julkaistiin alkuvuodesta 2008 Obscure Domain Productionsin tuella. Puolen tunnin pituinen debyytti sisältää 10 englanniksi laulettua biisiä. Ne nauhoitettiin Black Lounge -studiossa Jonas Kjellgrenin kanssa. Samaa pajaa ja samaa miestä Volturyon käytti myös uuden albumin kohdalla.

Volturyon on:

  • Olle Ekman (laulu)
  • Johan Gustafsson (kitara)
  • Andreas Olander (kitara)
  • Stefan Eriksson (basso)
  • Christian “Crille” Netzell (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.