Metallimusiikki.net

volturyon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen volturyon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin volturyon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin volturyon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Volturyoniin uusi vokalisti.

 • Julkaistiin keskiviikkona 10.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 606 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metal -bändi Volturyon (www.volturyon.com) uutisoi ryhmänsä uudeksi vokalistiksi kiinnitetyn Spasmodic-yhtyeessä vaikuttavan Alexander Högbomin. Hän on satunnaisesti aikaisemminkin vieraillut Volturyonissa ja alusta asti Högbomin laulutyöskentely on tehnyt bändiin vaikutuksen. Laulaja kertoo tutustuneen Volturyoniin ensimmäistä kertaa joitain vuosia sitten, kun hänelle lähetettiin bändin promolevy "Blood Cure", jolla yhtye toivoi saavansa mahdollisuuden esiintyä Högbomin omistamassa rokkiklubissa. Keikkapaikka heltisi elokuussa 2008. Myöhemmin hänelle tarjottiin mahdollisuutta esiintyä Volturyonin kanssa sen Euroopan-kiertueella.

Lue koko julkaisu…

Volturyon United Guttural Recordsille.

 • Julkaistiin maanantaina 03.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 674 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metal -bändi Volturyon päätyi United Guttural Recordsin hoiviin. Bändi tulee julkaisemaan levytyshistoriansa järjestyksessä toisen albumin helmikuussa. Levyn nimeksi on asetettu "Coordinated Mutilation". Se sisältää yhteensä 10 kappaletta, jotka nauhoitettiin sekä Black Loungen että Abyssin studiossa Jonas Kjellgrenin kanssa. Albumille varattu kansitaide on Lukasz Jaszakin toteuttama. Sama graafikko on aikaisemmin kuvittanut ainakin Lords of Chaosin ja Blood Red Thronen teoksia. United Guttural kuvailee tuoreimman bändinsä edustamaa musiikillista tyyliä aggressiiviseksi ja tekniseksi death metalliksi, jossa on thrash metallin elementtejä. "Coordinated Mutilation" -levyä kuvaillaan suoraviivaiseksi ja sellaiseksi, jonka kappaleet on varustettu tyylikkäillä riffeillä, sooloilla ja intensiivisillä vokaaliosuuksilla.

Lue koko julkaisu…

Volturyon: "Blood Cure".

 • Julkaistiin torstaina 25.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 703 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metallia hönkivä Volturyon uutisoi MySpace-sivuillaan saaneensa debyyttialbuminsa äänitystyöt päätökseen. Kiekon nimi on "Blood Cure" ja se äänitettiin tuottaja Jonas Kjellgrenin toimesta Black Lounge -studioiden syövereissä. Kiekon ilmestymisen keskuuteemme sopii odottaa tapahtuvaksi ensi vuoden alussa Obscure Domain Productionsin julkaisemana. Esikoisalbumin valmistaumisesta tiedotettiin viime lauantaina, jolloin bändi oli saanut kiekon masteroimisvaiheenkin päätökseen. Bändi kertoo uuden materiaalin kuulostavan erittäin mahtavalta, sillä kappaleiden äänimaailma ylitti heidänkin odotuksensa. Volturyonin joukot odottavat kuumeisesti pääsevänsä soittelemaan näitä biisejä elävän yleisön eteen — bändi konsertoikin lauantaina Gothenburg DeathFest -musiikkitapahtumassa.

Lue koko julkaisu…