Metallimusiikki.net

Vorum: "Grim Death Awaits" -MCD.

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.03.2009.
 • Luettu 1438 kertaa
 • Bändit:

Vorumin MCD:n "Grim Death Awaits" kansikuva on pohjaväriltään musta. Sen keskellä näkyy tummanharmaalla värillä bändin logo, jonka kirjaimet goottilaisia ja versaalilla. Logon alla pienemmällä präntillä kiekon nimi ja kirjoituksen kummallakin laidalla ylöJulkaistaan 8.4.2009

Ahvenanmaalainen Vorum julkaisee maailmanlaajuisesti Woodcut Recordsin kautta mini-CD:n “Grim Death Awaits” huhtikuussa 8. päivä. Levyn jakelee Supersounds Music. Bändiä edustava levymerkki Woodcut Records kuvailee Vorumia yhdeksi maamme tämän hetken mielenkiintoisimmista death metal -lupauksista. Kahdeksan biisin levyllään äijäkatras tarjoilee pöytään sellaisen ryppään raskasta ja murhaavaa kuolonkorinaa, että jopa monelle konkarille menisi ansaitusti luu kurkkuun. Vorum on esillä vuoden ensimmäisen Infernon (#63, 1/2009) kannessa ja kuuden sivun haastattelussa. Levy ennakkokuunneltavissa nyt yhtyeen kotisivuilta. Bändin tuotantoa voi kuunnella myös Vorumin MySpace-sivuilla.

Vorumin huhtikuussa julkaistavan MCD:n voi tilata esimerkiksi Levykauppa X:n nettikaupasta.

Valokuva Vorumin kolmipäisestä kokoonpanosta. Kuvassa kolme mustiin pukeutunutta nuorta miestä, jotka seisovat vieretysten oviaukon edessä. Ovi on kaksiosainen ja se on valkoiseksi maalattua puuta.

“Grim Death Awaits” -MCD:n kappaleet:

 1. They are the dead
 2. Grim death awaits
 3. Carved in dead flesh
 4. Through the throats of liars
 5. Ritual desecration
 6. Obscure rites
 7. Cthonic
 8. Eyes burning red

Vorum on:

 • Matti Jalava (kitara)
 • Jonatan Johansson (kitara ja laulu)
 • Mikko Josefsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.