Metallimusiikki.net

vorum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vorum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vorum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vorum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

SteelFestin virallisilla jatkoilla tiukka loppurypistys

SteelFest Open Air 2013Hyvinkäällä 24.-25.5.2013

Kaksipäiväiset SteelFest Open Air 2013 -metallibakkanaalit saavat arvoisensa jatkorymistelyt, kun molempien päivien päätteeksi esiintyy kaksi bändiä festarialueen vieressä sijaitsevassa ravintola Jalostamossa. Tapahtuma järjestetään Hyvinkäällä 24.–25. toukokuuta.

Perjantain jatkoilla murisee kaksi kuolometalliaktia: hyvinkääläinen Malicious ja ylistystä saaneen uuden levyn julkaissut Vorum Maarianhaminasta. Lauantaina festariyleisöstä viimeiset nesteet puristavat vuonna 1986 perustettu thrash metallijyrä Altars of Destruction sekä Sacriligious Impalement, joka samalla julkaisee keikalla uuden levynsä: "III — Lux Infera".

Lue koko julkaisu…

Vorum julkaisee "Poisoned Void" -debyyttialbuminsa tammikuussa

  • Julkaistiin keskiviikkona 19.12.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1142 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jota vasten harmaalla tehty erittäin yksityiskohtainen piirros käärmeistä ja olennoista symmetrisesti kuvan reunoilla.Julkaistaan 25.1.2013

Itämeren saastuneiden vesien ympäröimällä ja kauniin karuista rannoista tutulla Ahvenanmaalla talvella vuonna 2006 perustettu nuorten miesten synkkä ja konstailematon death metal -yhtye Vorum julkaisee kolmisen vuotta kypsytetyn ensimmäisen täyspitkän albuminsa "Poisoned Void" tammikuun 25. päivä. Yhtyeen analogisesti tallennettu debyyttialbumi on taltioitu Ruotsin puolella Upsalassa Afshin Piranin komennuksessa.

Alun perin Haudankaivaja-nimellä aloittanut, mutta sittemmin Vorumiksi nimensä muuttaneen bändin ensimmäinen virallinen julkaisu oli vuonna 2009 julkaistu kahdeksan biisin EP "Grim Death Awaits", joka keräsikin runsaasti kehuja suomalaisissa metallimedioissa. Imperiumi.net:in Antti Klemi kuvasi EP:tä arvioissa mm. näin: Tämä epäpyhä kolmikko on puristanut kahdeksaan kappaleeseen ja pariin kymmeneen minuuttiin ykkösluokan mustaa kuolemaa, joka pelaa hienosti tradition ja modernin tradition välimaastossa. Päätyipä yhtye myös raskaan rockin erikoislehti Inferno:n #63:n kanteen vuoden 2009 alussa. Sittemmin bändi on keikkaillut muun muassa Jalometalli-festivaaleilla 2011 ja Tuska Open Airissa tänä vuonna.

Lue koko julkaisu…

Hammer Open Air 2012 päiväkohtaiset esiintyjät

Hammer Open Air Metal Festival sai valmiiksi päiväkohtaiset esiintyjälistat. Vuoden 2012 festivaali koetaan perjantaina 20. ja lauantaina 21. heinäkuuta Liedossa, osoitteessa Mannintie 4. Festivaaliin on 18 vuoden ikäraja. Ennakkolippuja ryhdytään myymään ensi viikon maanantaina Tiketin ja sen toimipisteiden välityksellä_. Päivälippu perjantaille tai lauantaille maksaa 45 € + Tiketin toimitus- ja palvelumaksut. Kahden päivän lippu on 75 € + Tiketin toimitus- ja palvelumaksut. Molemmille päiville on tulossa vielä yksi esiintyjä. Ovet aukeavat molempina päivinä kello 12. Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.hammeropenair.net.

Lue koko julkaisu…

Vorum: "Grim Death Awaits" -MCD.

  • Julkaistiin sunnuntaina 22.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1604 kertaa
  • Bändit:

Vorumin MCD:n "Grim Death Awaits" kansikuva on pohjaväriltään musta. Sen keskellä näkyy tummanharmaalla värillä bändin logo, jonka kirjaimet goottilaisia ja versaalilla. Logon alla pienemmällä präntillä kiekon nimi ja kirjoituksen kummallakin laidalla ylöJulkaistaan 8.4.2009

Ahvenanmaalainen Vorum (www.vorumdeath.com) julkaisee maailmanlaajuisesti Woodcut Recordsin kautta mini-CD:n "Grim Death Awaits" huhtikuussa 8. päivä. Levyn jakelee Supersounds Music. Bändiä edustava levymerkki Woodcut Records kuvailee Vorumia yhdeksi maamme tämän hetken mielenkiintoisimmista death metal -lupauksista. Kahdeksan biisin levyllään äijäkatras tarjoilee pöytään sellaisen ryppään raskasta ja murhaavaa kuolonkorinaa, että jopa monelle konkarille menisi ansaitusti luu kurkkuun. Vorum on esillä vuoden ensimmäisen Infernon (#63, 1/2009) kannessa ja kuuden sivun haastattelussa. Levy ennakkokuunneltavissa nyt yhtyeen kotisivuilta. Bändin tuotantoa voi kuunnella myös Vorumin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…