Metallimusiikki.net

Within Temptationilta uusi video "Paradise (What About Us?)"

Valokuva Sharon den Adelista ja Tarja Turusesta seisomassa vierekkäin.Kuvassa Sharon ja Tarja

Suosittu hollantilaisyhtye Within Temptation julkaisee juuri EP-levyn "Paradise (What About Us?)" ja samalla julkaistiin nimikappaleeseen kuvattu video. Within Temptationin laulaja Sharon den Adel duetoi "Paradise (What About Us?)" -kappaleella Tarja Turusen kanssa. Katso uunituore video täältä.

Idea yhteistyötä Tarjan kanssa syntyi singleä työstäessä. Yhtyeen mielestä eeppisen voimakas kappale sopisi hyvin Tarjan klassisesti koulutetulle äänelle — ja duettona siitä saisi hyvin erityislaatuisen. Tutustumisen jälkeen yhteistyö oli hyvin luontevaa ja kokemus palkitseva molemmille osapuolille.

Nimikappaleen lisäksi EP tarjoaa faneille mahdollisuuden kuulla maistiaista tammikuussa 2014 julkaistavalta kuudennelta albumilta, biisien "Let Us Burn", "Silver Moonlight" ja "Dog Days" demoversioiden muodossa.

Sinfonista metallia soittava Within Temptation aloittaa kattavan maailmakiertueensa Suomesta. Yhtye konsertoi Helsingin Kaapelitehtaalla 26. helmikuuta 2014. Liput ovat jo myynnissä (www.tiketti.fi ja www.lippupiste.fi).

Vuonna 1996 perustettu yhtye on myynyt tähän mennessä maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa albumia ja heidät on palkittu lukuisilla platina- ja kultalevyillä. Menestyksekäs ura käsittää lisäksi useita loppuunmyytyjä Euroopan-kiertueita sekä esiintymisiä täysille saleille niin Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa kuin Japanissakin.

Within Temptation on:

  • Sharon den Adel (laulu)
  • Robert Westerholt (kitara ja laulu)
  • Ruud Jolie (kitara)
  • Martijn Spierenburg (kosketinsoittimet)
  • Jeroen van Veen (basso)
  • Mike Coolen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.