Metallimusiikki.net

tarja turunen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tarja turunen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tarja turunen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tarja turunen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Within Temptationilta uusi video "Paradise (What About Us?)"

Valokuva Sharon den Adelista ja Tarja Turusesta seisomassa vierekkäin.Kuvassa Sharon ja Tarja

Suosittu hollantilaisyhtye Within Temptation julkaisee juuri EP-levyn "Paradise (What About Us?)" ja samalla julkaistiin nimikappaleeseen kuvattu video. Within Temptationin laulaja Sharon den Adel duetoi "Paradise (What About Us?)" -kappaleella Tarja Turusen kanssa. Katso uunituore video täältä.

Idea yhteistyötä Tarjan kanssa syntyi singleä työstäessä. Yhtyeen mielestä eeppisen voimakas kappale sopisi hyvin Tarjan klassisesti koulutetulle äänelle — ja duettona siitä saisi hyvin erityislaatuisen. Tutustumisen jälkeen yhteistyö oli hyvin luontevaa ja kokemus palkitseva molemmille osapuolille.

Lue koko julkaisu…

Tarja Turunen: I Walk Alone.

  • Julkaistiin keskiviikkona 24.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1308 kertaa
  • Bändit:

Sinisävyinen valokuva Tarja Turusesta, jonka kasvot osittain risukon peittämät. Naisella mustat hiukset ja silmien ympärillä voimakas sinertävä meikki. Oksissa näkyy valkoisia lumihiutaleita.Syntynyt Kiteellä

Tarja Turusen (www.tarjaturunen.com) musiikkivideo kappaleesta "I Walk Alone" on metallipitoinen biisi, jossa kuitenkin luonnollisesti naisen lauluraidat on nostettu niin pintaan kuin mahdollista ja jätetty muut instrumentit hieman taaemmas. Tämä biisi kuullaan Turusen tulevalla sooloalbumilla, mikä on nimeltään "My Winter Storm". Levy julkaistaan marraskuussa, mutta kyseinen kappale on lohkaistu jo singlen muodossa. Turusen suunnitelmiin lähitulevaisuudessa kuuluu minikiertueen tekeminen ennen kuluvan vuoden umpeutumista. Uuden studio-opuksen kunniaksi järjestetään erikseen ensi vuoden puolella laajamittaisempi kiertue.

"My Winter Storm" tulee olemaan jo toinen Turusen sooloalbumi. Hänhän julkaisi viime vuoden marraskuussa "Henkäys ikuisuudesta" -nimisen kiekon.

Lue koko julkaisu…

Tarja Turunen työstää albumia.

Tarja Turusen kasvopotretti, jossa turusella pitkät mustat hiukset, silmien ympärillä meikkiä, huulissa huulikiiltoa. Kasvojen ilme on tyyni ja mitäänsanomaton.Kuva: Toni Härkönen

Entisen Nightwish-yhtyeen laulaja, Tarja Turunen (www.tarjaturunen.com) uutisoi nettisivuillaan työstävänsä tällä hetkellä uutta albumia. Turunen kertoo, että hänellä on nyt vaikea valinta edessä, sillä tarjottimella on iso läjä mainioita biisejä, joista on valittava parhaat palat tulevaa albumia varten. Hän mainitsee myös harkitsevansa tupla-albumin julkaisua, kun kerran materiaalia on valmiina niinkin paljon.

Lue koko julkaisu…