Metallimusiikki.net

Zebadiah Crowe: "Grawl! The Many Deaths Of The Great Beast".

 • Julkaistiin maanantaina 08.02.2010.
 • Luettu 726 kertaa
 • Bändit:

Piirros paljaasta nahkaisesat hirviöstä, jolla piikkejä selkärangassaan ja kallo kuin hirviömäisen lepakon, paitsi suu täynnä piikkejä. Hirviön värimaailma vaalea ja sinertävä. Kuvan vasemmassa yläkulmasa Zebadiah Crowen logo valkoisella ja sen alapuolellJulkaistaan 15.2.2010

Iso-Britanniasta käsin toimiva black metal –bändi Zebadiah Crowe solmi tammikuussa levytyssopimuksen Apocrypha Recordsin kanssa julkaistakseen sen kautta uransa kolmannen studiolevyn. Apocrypha Recordsin asioita hoitava John MacMurphy tilittää olevansa äärimmäisen iloinen saadessaan Zebadiah Crowen bändirosteriinsa, sillä suojatin uusi kiekko on hämmästyttävä ja monitasoinen kokonaisuus. Levy “Grawl! The Many Deaths Of The Great Beast” oli vielä joitakin päiviä sitten suunniteltu julkaistavaksi ensi viikon alussa, mutta tämänhetkisten faktojen valossa levy ilmestyykin vasta maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Kiekon kansitaiteen toteutti Adrian Smith, joka on aiemmin toteuttanut kuvamateriaalia sci-fi- ja kauhukirjojen etukansiin. Zebadiah Crowe aikoo lähteä tukemaan uuden albumin ilmestymistä soittamalla keikkoja ruotsalaisen Mardukin kanssa Mardukin saapuessa kiertueelle Britanniaan ja Irlantiin. Kiertueen ensimmäinen keikka soitettiin tammikuun lopussa Lontoossa. Zebadiah Crowen kopla on aikaisemmin keikkaillut mm. Vaderin ja Gorgorothin kanssa.

Zebadiah Crowen uusi kiekko on nyt tilattavissa ennakkoon levy-yhtiön nettikaupasta. Opus on tarkoitus pistää pian tilattavaksi myös Amazoniin ja muihin vastaavanlaisiin nettipuoteihin. Albumin ennakkoon tilanneet tahot tulevat saamaan levyn sen ilmestymispäivänä, maanantaina 1. maaliskuuta. Noin 40 minuuttia mustaa metallia nielleeseen kiekkoon voi tutustua englantilaisyhtyeen MySpace-sivuilla.

“Grawl! The Many Deaths Of The Great Beast” -albumin kappaleet:

 1. Dirge Of The Willow Hag Tree
 2. Woe Seeker
 3. Sundering Of Hope
 4. Howling Blood Fever
 5. Taking Up Knives To Lay Down With Whores
 6. Carrions Crown
 7. A Cantilation Of Revilement
 8. Devouring The Flesh Of Kings
 9. The Drowning Lament
 10. Lash Of Perdition
 11. Poisoning My Life Well
 12. Expiation And The Breeders
 13. Prognostication Of Ruin

Zebadiah Crowe on:

 • The Horrid (laulu, basso ja rummut)
 • Forrrrthen (kitarat)
 • Mortiroth (basso live-esiintymisissä)
 • Chronic (rummut live-esiintymisissä)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.