Metallimusiikki.net

zebadiah crowe

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen zebadiah crowe liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin zebadiah crowe. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin zebadiah crowe liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Zebadiah Crowe: "Grawl! The Many Deaths Of The Great Beast".

  • Julkaistiin maanantaina 08.02.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 759 kertaa
  • Bändit:

Piirros paljaasta nahkaisesat hirviöstä, jolla piikkejä selkärangassaan ja kallo kuin hirviömäisen lepakon, paitsi suu täynnä piikkejä. Hirviön värimaailma vaalea ja sinertävä. Kuvan vasemmassa yläkulmasa Zebadiah Crowen logo valkoisella ja sen alapuolellJulkaistaan 15.2.2010

Iso-Britanniasta käsin toimiva black metal –bändi Zebadiah Crowe solmi tammikuussa levytyssopimuksen Apocrypha Recordsin kanssa julkaistakseen sen kautta uransa kolmannen studiolevyn. Apocrypha Recordsin asioita hoitava John MacMurphy tilittää olevansa äärimmäisen iloinen saadessaan Zebadiah Crowen bändirosteriinsa, sillä suojatin uusi kiekko on hämmästyttävä ja monitasoinen kokonaisuus. Levy "Grawl! The Many Deaths Of The Great Beast" oli vielä joitakin päiviä sitten suunniteltu julkaistavaksi ensi viikon alussa, mutta tämänhetkisten faktojen valossa levy ilmestyykin vasta maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Kiekon kansitaiteen toteutti Adrian Smith, joka on aiemmin toteuttanut kuvamateriaalia sci-fi- ja kauhukirjojen etukansiin. Zebadiah Crowe aikoo lähteä tukemaan uuden albumin ilmestymistä soittamalla keikkoja ruotsalaisen Mardukin kanssa Mardukin saapuessa kiertueelle Britanniaan ja Irlantiin. Kiertueen ensimmäinen keikka soitettiin tammikuun lopussa Lontoossa. Zebadiah Crowen kopla on aikaisemmin keikkaillut mm. Vaderin ja Gorgorothin kanssa.

Lue koko julkaisu…