Metallimusiikki.net

Angertea: Distrust.

  • Julkaistiin maanantaina 26.12.2011.
  • Luettu 850 kertaa
  • Bändit:

"Distrust"-EP:n tausta on musta ja sen päällä valkoinen kolikkomainen koristekuva, jossa näkyy ihminen ja sammakko.Julkaistiin tammikuussa 2011

Unkarilainen Angertea julkaisi 23. joulukuuta netissä tämän "Distrust"-musiikkivideon. Sillä kuullaan vierailevana muusikkona Kyuss-yhtyeen basistia, Scott Reederiä. Kuuden ja puolen minuutin mittainen biisi sisältyy "Distrust"-EP:lle. Se voi sisältyä myös Angertean neljännelle, ensi vuonna ilmestyvälle, studioalbumille. Levyn tulee julkaisemaan tarkemmin määrittelemättömänä päivämääränä norjalainen Smash Fabric Records. Angertea kuvailee musiikkiaan kokeelliseksi grunge metalliksi. Bändin edellinen pitkäsoitto on kolme vuotta sitten esiin tuotu "Twenty-Eight Ways to Bleed".

"Distrust" on bänidn aikaisemmin tämän vuodne aikana julkaiseman EP:n nimikkobiisi. Se miksattiin Neil Kernonilla ja masteroitiin Alan Douchesilla. Teos äänitettiin tuottaja Gabor Vain valvonnassa. "Distrust"-biisin alussa ja lopussa kuullaan Reederiä soittamassa bassoa. Alla näkyvän videon toteutti Robert Libel.

Metallimiehet solmivat toukokuussa levytyssopimuksen Smash Fabric Recordsin kanssa syyskuussa 2012 ilmestyvää pitkäsoittoa varten. Lisäksi sopimukseen kuuluu "Distrust"-levyn jakelu, kuten myös yhtyeen edellisen studioalbumin saattaminen suuremman yleisön ulottuville.

"Distrust"-EP:n kappaleet:

  1. Frog in the Oven
  2. Distrust (feat. Scott Reeder)
  3. Streams (feat. Attila Voros)

Angertea on:

  • Mihály Gergely (laulu ja kitara)
  • Peralta Miguel (basso)
  • Bárkai László (rummut)

Angertea on toiminut vuodesta 1996 lähtien. Se on uransa varrella nauhoittanut kolme studioalbumia ja julkaissut ne kotimaassaan Unkarissa. Bändin viimeisin EP-nauhoite on Grammy-voittaja Neil Kernonin tuottama.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.