Metallimusiikki.net

angertea

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen angertea liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin angertea. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin angertea liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Angertea: "Nr. 4: Songs Exhaled"

  • Julkaistiin maanantaina 30.07.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 821 kertaa
  • Bändit:

Vuonna 1996 perustettu Angertea (www.angertea.com) uutisoi seuraavan studiolevynsä nauhoittamisen päättyneen. Unkarilaiskolmikon neljäs kiekko on nimeltään "Nr. 4: Songs Exhaled" ja se aiotaan julkaista syyskuun puolen välin taitteessa Smash Fabric Recordsin kautta. Tällä hetkellä albumia miksataan tuottaja Gábor Várin toimesta. Levyn kansitaiteen toteutti yhtyeen vokalisti Mihály "Gergo" Gergely ja editoi Anna Pukánszky. Soittolistalla kuullaan ainakin kahta vierailevaa muusikkoa; Faith No Moren Bill Gouldia kitaroimassa "No Computation" -biisissä ja progebändi Eclipsen Tibor Rákosia, joka laulaa kappaleessa "Meeting Satan On The Way To Personal Desertification".

Lue koko julkaisu…

Angertea: Distrust.

  • Julkaistiin maanantaina 26.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 759 kertaa
  • Bändit:

"Distrust"-EP:n tausta on musta ja sen päällä valkoinen kolikkomainen koristekuva, jossa näkyy ihminen ja sammakko.Julkaistiin tammikuussa 2011

Unkarilainen Angertea (www.angertea.com) julkaisi 23. joulukuuta netissä tämän "Distrust"-musiikkivideon. Sillä kuullaan vierailevana muusikkona Kyuss-yhtyeen basistia, Scott Reederiä. Kuuden ja puolen minuutin mittainen biisi sisältyy "Distrust"-EP:lle. Se voi sisältyä myös Angertean neljännelle, ensi vuonna ilmestyvälle, studioalbumille. Levyn tulee julkaisemaan tarkemmin määrittelemättömänä päivämääränä norjalainen Smash Fabric Records. Angertea kuvailee musiikkiaan kokeelliseksi grunge metalliksi. Bändin edellinen pitkäsoitto on kolme vuotta sitten esiin tuotu "Twenty-Eight Ways to Bleed".

Lue koko julkaisu…