Metallimusiikki.net

Atretic Intestine: As My Body Rots.

Valokuva tai piirros kelmuun kääritystä ihmishahmosta, jonka takana sinistä materiaalia vaalean valon valaisemana. Kuvan alaosassa näkyy Atretic Intestinen logo ja sen alla valkoisella "Encased" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin toukokuussa 2012

Turkulainen death metal -viisikko Atretic Intestine on saanut valmiiksi ja julkaistua ensimusiikkivideonsa "As My Body Rots", joka sisältää sitä legendaarista sisäistä kauneutta — veren, krapulan, mätänemisen ja ahdistuksen lisäksi. Toukokuussa julkaistun "Encased"-debyyttialbumin päätösraidasta kuvattu video on tehty yhteistyössä Petri Vilénin kanssa. Videosta on näytillä kaksi versiota: sensuroitu ja sensuroimaton. Varoitus: sisältää materiaalia, jota ei edes sensuroidussa versiossa suositella kaikkein herkimmille katselijoille tai kuuntelijoille.

Atretic Intestine on turkulaisyhtye, joka soittaa vanhan liiton brutaalia, teknistä death metallia. Bändi aloitti toimintansa vuonna 2006 ja nyt Inverse Recordsin avulla ensimmäisen albuminsa. "Encased"-debyyttiä edelsi pari demoa ja kaksi omakustanteista MCD-lättyä.

Sensuroimaton versio:

Sensuroitu versio:

"Encased"-albumin kappaleet:

 1. Foreskin Mask
 2. Devoured By Dogs
 3. Cannibal Breed
 4. Female Degradation
 5. Deadlift
 6. Enforcement Of Natural Selection
 7. Divinity Through Self-Mutilation
 8. Rectal Destruction
 9. Cuntgrinder
 10. As My Body Rots

Atretic Intestine on:

 • Iiro Kosonen (laulu)
 • Markus Vainio (kitara)
 • Jussi Salminen (kitara)
 • Ilkka Hätönen (basso)
 • Tomi Ruohonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.