Metallimusiikki.net

atretic intestine

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen atretic intestine liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin atretic intestine. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin atretic intestine liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Atretic Intestine: As My Body Rots.

  • Julkaistiin torstaina 01.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1681 kertaa
  • Bändit:

Valokuva tai piirros kelmuun kääritystä ihmishahmosta, jonka takana sinistä materiaalia vaalean valon valaisemana. Kuvan alaosassa näkyy Atretic Intestinen logo ja sen alla valkoisella "Encased" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin toukokuussa 2012

Turkulainen death metal -viisikko Atretic Intestine on saanut valmiiksi ja julkaistua ensimusiikkivideonsa "As My Body Rots", joka sisältää sitä legendaarista sisäistä kauneutta — veren, krapulan, mätänemisen ja ahdistuksen lisäksi. Toukokuussa julkaistun "Encased"-debyyttialbumin päätösraidasta kuvattu video on tehty yhteistyössä Petri Vilénin kanssa. Videosta on näytillä kaksi versiota: sensuroitu ja sensuroimaton. Varoitus: sisältää materiaalia, jota ei edes sensuroidussa versiossa suositella kaikkein herkimmille katselijoille tai kuuntelijoille.

Lue koko julkaisu…