Metallimusiikki.net

Before The Dawn: Black Dawn.

 • Julkaistiin keskiviikkona 25.07.2007.
 • Luettu 1417 kertaa
 • Bändit:

Kolme Before The Dawn -yhtyeen jäsentä seisoo rivissä. Keskimmäisenä ja etualalla mies, jolla kädet ristissä. Hänellä yllään musta t-paita ja päässä lippis. Toinen käsivarsi tatuointien peitossa. Miehellä pitkä musta leukaparta.Kuva: Mike

“Black Dawn” on nimensä mukaisesti tummanpuhuva musiikkivideo. Tässä huidotaan kirveellä. Kappale on suomalaisen Before The Dawn -ryhmän luoma. Se kuullaan bändin viime vuonna julkaisemalle “The Ghost” -albumilla.

Bändi uutisoi muutamia päiviä sitten, että sen uusi “Faithless”-single on roikkunut Suomen levylistan sijalle n:o 2 jo kolmen viikon ajan. Before The Dawnin uusin albumi on huhtikuussa julkaistu “Deadlight”, joka sisältää kymmenen kappaletta — viimeisimmällä biisillä ei ole nimeä. Kiekko julkaistiin Stay Heavy Recordsin kautta.

“Faithless”-single on bändin uuden albumin toinen singlelohkaisu. Se julkaistiin 27. päivä kesäkuuta. Kiekko sisältää kolme biisiä, joista yksi on Panteran kappaleesta “Mouth For War” tehty cover-versio. Kyseisellä kappaleella käy musisoimassa myös Jone Nikula, joka on tuttu mies mm. kytköksistään Suomen Idols-televisio-ohjelmaan.

“The Ghost” -albumin kappaleet:

 1. Disappear
 2. Repentance
 3. Away
 4. Scar
 5. Angel’s Tombstone
 6. Black Dawn
 7. Enemy
 8. Stormbringer
 9. Ghost Town
 10. ...Nowhere

Before The Dawn on:

 • Tuomas Saukkonen (laulu ja kitara)
 • Lars Eikind (laulu ja basso)
 • Juho Räihä (kitara)
 • Dani Miettinen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.