Metallimusiikki.net

Biomechanical: The Empires of the Worlds.

 • Julkaistiin perjantaina 20.07.2007.
 • Luettu 919 kertaa
 • Bändit:

Biomechanical-yhtyeen viisi jäsentä seisoo kuvamanipuloitua taustaa vasten pukeutuneina mustiin vaatteisiin. Kullakin miehellä yllään bändipaita.Metallibändi Lontoosta

Iso-Britanniasta saapuva Biomechanical mättää omalaatuista metallimusiikkiaan “The Empires of the Worlds” -musiikkivideollaan, joka on samalla yhtyeen uran järjestyksessä toisen albumin nimikkobiisi. Kappale on heavy metal -tyylistä mäiskettä, jolle bändin laulaja John K. antaa ulosannillaan omintakeisen leiman. Johnin lauluääni on varmasti yksi kiistakapula, joka vaikuttaa siihen voiko Biomechanicalin musiikista nauttia vai kuulostaako se aivan täydeltä kuralta — lauluääni jakaa mielipiteet tehokkaasti.

“The Empires of the Worlds” -pitkäsoitto julkaistiin vuonna 2005 Earache Recordsin kautta. Se on seuraaja bändin vuoden 2003 paikkeilla ilmestyneelle debyyttialbumille, joka on nimeltään “Eight Moons”.

Yhtye uutisoi vast’ikään, että sen rumpali Matt C. on päättänyt poistua ryhmän riveistä. Miehen eroamispäätökseen vaikutti ilmeisesti musiikilliset erimielisyydet: rumpali on jo kauemman aikaa halunnut paukuttaa peltejä tyyliltään toisenlaista musiikkia soittavassa bändissä.

“The Empires Of The Worlds” -albumin kappaleet:

 1. Enemy Within
 2. The Empires Of The Worlds
 3. Assaulter
 4. Relinquished Destiny
 5. Long Time Dead
 6. Regenerated
 7. DNA Metastasis
 8. Survival
 9. Existenz
 10. Truth Denied
 11. Absolution (Pt. I): Final Offence
 12. Absolution (Pt. II): From The Abyss
 13. Absolution (Pt. III): Absolution
 14. Absolution (Pt. IV): Disintegration

Biomechanical on:

 • John K. (laulu)
 • Chris Webb (kitara)
 • Jamie Hunt (kitara)
 • Jon Collins (basso)
 • Matt C. (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.