Metallimusiikki.net

The Mist Of Avalon: Helpless Little Friend.

Mustavalkoinen The Mist of Avalon -yhtyeen logo, jossa bändin nimi lukee valkoisella mustaa taustaa vasten. Logon fonttina käytetty päätteetöntä kirjasinlajia, kirjoitettu versaalilla. Logon keskellä haalea ja vaalea, yksinkertainen, ympyrämäinen symboli.Goottimetallia Uppsalasta

Ruotsalainen goottimetallia soittava The Mist of Avalon , jonka riveihin kuuluu Skyfiren ja Axenstarin kitaristi Joakim Jonsson, on julkaissut äskettäin netissä tämän musiikkivideon kappaleestaan “Helpless Little Friend”. Kyseessä on tunnelmallinen ja melankolinen veisu, joka kelpaa mitä mainioimmin taustamusiikiksi. Kovin aktiivista kuuntelua biisi ei ansaitse, sillä se ei tarjoa mainittavasti uutta “soppaan”. Kappale kuullaan yhtyeen rajoitetulla “Promo 2007” -levyllä, mikä sisältää kuutisen kappaletta samansuuntaista musiikkia.

The Mist of Avalon -bändin joukot, eli neljä miestä ja yksi nainen, sijoitettu bändikuvassa hyvin tummasävyiseen oleskelutilaan, joka muistuttaa hieman ullakkoa tai autiota ruokailutilaa.

“Promo 2007” -julkaisun kappaleet:

 1. Sacrifice
 2. Said It All
 3. Lies
 4. Losing Yourself
 5. Helpless Little Friend
 6. I Wish

The Mist of Avalon on:

 • Aram Yildiz (laulu)
 • Magnus Ewald (basso)
 • Joakim Jonsson (kitara)
 • Tony Lindh (rummut)
 • Malin Yildiz (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.